Najnovije vesti

BEZ DLAKE NA JEZIKU

KAD POPIJEM, ZNAM DA ĆE ONA DA MI DA! Toma otkrio sve detalje odnosa sa Nadeždom: Koraćeva ga gledala sa GAĐENJEM! (VIDEO)

Rijaliti

Davida Dragojevića zanimalo je zašto se Toma uvek vraća Nadeždi kada se napije, međutim usred Panićevog izlaganja počeo je da se drži za glavu. Ana Korać ćutke ga je slušala, takođe, ali ni njoj se nije mnogo dopalo to što je čula.

 

foto: Printscreen

"Ima jedna stvar kod mene, taj neki život u inostranstvu... Ja kad nemam devojku, ja radim šta god poželim. Ta žurka koja je bila - ono nije da se neko hvali! Piće, alkohol, kao na nekom filmu neka budaletina. Nije samo kad popijem, ja sam zatvoren ovde. Ja toliko volim onu stvar, nisi ni svestan toga... Da imam devojku, ponašao bih se drugačije. Ja sam 'vuk samotnjak' ovde. Dođe mi Nadežda, prođe mi kroz glavu... Ja ovako kad sam trezan, nemam želju i potrebu da komuniciram! A kad nisam u vezi, ne znam da li sam ikada došao sam kući. Nadežda ovde nema veze sa tim. Nisam u vezi i ne želim da budem u vezi", pričao je Toma.

 

 

"Hoće da ti objasni da ne bira gde ga gura", prokomentarisala je Biljićeva.

 

foto: Printscreen

"Ne interesuješ me za bilo kakvu priču. Kad mi se je*e, je*e mi se. Kad popijem, imam želju za pi*kom, znam da će da mi da..." nastavio je Panić.

 

foto: Printscreen

Lepi Mića skočio je da urla na njega, ali nije pomoglo. Panić se držao svoje priče i nije popuštao nimalo, iako mnogi nisu mogli da se pomire sa time da on stvarno tako razmišlja.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...