Najnovije vesti

HIT

MAKROOVA MILJENICA UDALA SE U RIJALITIJU! Muž Savo ju je kupio za ŠAKU PARA, a ona je bidermajer bacila PRAVO NJOJ U RUKE! (VIDEO)

Rijaliti

Sanja Stanković i Savo Perović venčali su se danas u Beloj kući "Zadruge 2". Iako je svadba upriličena u okviru zadatka, zadrugari su se veselili kao da je prava! Paru su kumovali Ana Korać i Aleksa Savić, a na stolu čekalo ih je brdo đakonija.

 

Rijaliti mladenci ispoštovali su brojne običaje. Pre svega, Savo je gađao jabuku, pa je i došao s tamburašima da kupi svoju mladu! Lepi Mića je, kao stari svat, ponudio mladinom bratu određenu svotu novca na koju je on pristao, a onda je izašla i mlada ruku pod ruku sa svojim roditeljima.

 

"Draga ćerko, želimo ti da te Sava čuva i pazi i da imate puno dece", rekla je Ljuba, kao Sanjina majka.

 

"Ćerko, došao je i taj dan. Savo, zete, želim da je čuvaš, ovo je nešto najsvetije što mi imamo", izjavio je Toma, kao Sanjin otac.

 

Pošto je Savo preuzeo mladu Sanju, odigrano je i Vlaško kolo.

 

foto: Printscreen

Pošto su izgovorili sudbonosno "da" pred matičarkom Zlatom, Sanja je istakla kako će ovo prilikom uzeti muževljevo prezime - Perović.

 

foto: Printscreen

Kako običaji nalažu, nakon ceremonije venčanja došlo je na red i bacanje bidermajera. Kao i svaka mlada koja gotovo uvek ima omiljenu drugaricu "koju cilja" kada ovo čini, tako je i Sanja bacila svoje sveće pravo u ruke Mine Vrbaški, koja joj je tokom ovog zadatka bila sestra.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...