Najnovije vesti

U PANICI

ISPALA SAM LOŠ ČOVEK, OBEĆALA SAM JOJ DA NEĆU! Matora zabrinuta zbog Kije Kockar, ne zna da li će se i dalje DRUŽITI napolju! (VIDEO)

Rijaliti

Jovana Tomić Matora zabrinula se da li će njena prijateljica Kristina Kija Kockar i dalje želeti da se druži sa njom kada izađe iz rijalitija.

 

Matora se poverila Staniji Dobrojević, a svi zadrugari su imali priliku da vide klip u kom su njih dve vodile razgovor o Kiji.

 

foto: Printscreen/Instagram

"Možda Kija treba da se ljuti na mene zbog Lune, ali ne mislim da ne treba da ne razgovaramo. Obećala sam Kiji da se neću pomiriti sa Lunom. Stanija meni prebacuje da sam ja izdala drugaricu. Meni je Luna draga, ja je poznajem pre svega ovoga što se desilo. Ispala sam loš čovek", rekla je Matora, a Stanija se nadovezala:

 

foto: Printscreen

"Matora, ja te ništa pitala nisam, ti si sama pričala. Ja sam se samo sa Kijom upoznala, ne poznajem je privatno. Ti si rekla da se brineš da li će ti Kija oprostiti, ja sam ti rekla da sam na Kijinom mestu da bih ti rekla da pališ."

 

Luni je sve vreme bilo neprijatno što je Matora pričala sa Stanijom o svemu.

 

foto: Printscreen

"Jovana mi je govorila da ne pričam sa Stanijom, a ona sad govori o meni. Stanija ima moć da primami ljude, mene je isto tako. Tad mi je prijalo da pričam sa njom, ali nema veze, ispalo je da ja to nije trebalo da radim", izjavila je Đoganijeva.

 

foto: Vladimir Šporčić, Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen, Vladimir Šporčić

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...