RASKRINKANI

MINA I SAVO OBMANULI CELU SRBIJU! Kad su završili zajedno u krevetu sve je pucalo, ali on LAŽNE STRASTI?! (VIDEO)

Rijaliti -

Mina Vrbaški i Savo Perović privukli su ogromnu pažnju javnosti kada je pred celom "Zadrugom", pa tako i milionskim auditorijumom, predstavljen njihov intimni snimak.

Par se, navodno, prepustio strastima još tokom žurke koja je bila organizovana kraj bazena. Međutim, pošto su im cimeri sve vreme ulazili i izlazili iz sobe za rehabilitaciju, oni nisu moglida završe započeto. Tek kada je Veliki šef isključio svetla, uspeli su "u drugom činu", znatno žešćim od prvog.

Međutim, kada je zadrugarima prikazan snimak, ostali su u šoku.

"Meni je bilo lepo. Ja bih ovo ponovila. Savo je normalan dečko, to je mnogo čudno. Sa svim momcima sa kojima sam ja bila, bili su nenormalni. Mogu da vidim Savu pored sebe u nekoj daljoj budućnosti", izjavila je Mina tim povodom.

"Bio je dogovor da to uradimo kad napustimo rijaliti, ali ja više nisam mogao da izdržim. Mislim da ćemo da vidimo kako to sve ide napolju. Ja znam kakva ciljeve imam. Iskreno, ona je mlada devojka. Ja sam svestan da je sada vreme da se posvetim karijeri", istakao je Savo, ali Mića je pre svih prekinuo tišinu.

foto: Printscreen

"Ja sumnjam u odnos", rekao je on, pa onda i pružio svoj vid dokaza: "Imala je gaće. Sve je prekriveno, previše se čulo sve to..." nastavi oje Mića, dok su se Mina i Sava smejali.

Stekao se utisak da je dvojac obmanuo sve, te da odnosa nikad nije ni bilo, već samo prilično dobre glume.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja