Najnovije vesti

ŠOK INTERVJU LJUBE PANTOVIĆ! Davidu ću NAPLATITI sve što je uradio Aleksandri, Stanija i Marko bi se g*vnima mazali za nagradu! A kad je spomenula Karađorđa, GRMELO!
Foto: Printscreen Instagram, Printscreen, Vladimir Šporčić

Rešila

ŠOK INTERVJU LJUBE PANTOVIĆ! Davidu ću NAPLATITI sve što je uradio Aleksandri, Stanija i Marko bi se g*vnima mazali za nagradu! A kad je spomenula Karađorđa, GRMELO!

Rijaliti

Bodi bilderka i rijaliti-zvezda Ljuba Pantović ne koliko dana po završetku najgledanijeg rijalitija na Balkanu "Zadruga 2" sumiralaje utiske o svim učesnicima.

 

Otkrila je šta misli da će se dogoditi njenom bivšem zetu Davidu Dragojeviću, kao i koliki su taktičari bili Stanija Dobrojević i Marko Marković.

 

Iako su Ana i David napustili "Zadrugu"kao zaljubljeni par, Ljuba i dalje veruje da veza starlete i nekadašnjeg dečka njene ćerke neće opstati u spoljnom svetu.

foto: Sonja Spasić

"Ma kakvi Ana i David. Ana će svojim putem, a klošar David će nazad u svoj seoski sokak. Ja sam umirala od smeha slušajući njegove snove o životu u Beogradu, ženidbi i slično. Budala se zavozala. Neće znati šta ga je snašlo kad izađe,a uz to je pitanje i kako će reagovati ljudi kojima je pretio dok je bio u rijalitiju.

 

Čija vezu je prava, a čija zbog marketinga?
Joj, kakve crne veze. U „Zadruzi“ su mnogi bili spremni na sve, pa i na veze zarad opstanka. Jedino Sanja i Matora odolevaju vremenu i drže se zajedno, a ovo sve ostalo je smešno. Luna je zaljubljena, ali dopušta nedopustivo, dok je Marko čist račundžija i iskorišćava Luninu preveliku potrebu da ima nekog pored sebe. Ana i David su smejurija i nema ništa od njih po izlasku. Vraća se
nazad u selo da zgubidaniše po kladionicama. Stanija i Marko bi se i govnima mazali zarad rijalitija izbog toga su mi najveće dno. 

foto: Sonja Spasić

Šta misliš, kakav će napolju biti Aleksandrin i tvoj odnos?

- Biće odličan itrudiću se da s vremenom postane fenomenalan. Neću više dozvoliti svađe i rasprave, već ću posvetiti tome da joj se pomognem da uradi i ostvari sve što želi i planira. Već smo razgovarale o tome u "Zadruzi".


Kako se osećaš nakon izlaska iz „Zadruge“?

Ja se uvek osećam odlično! Nekako mi je sve prošlo brže nego što sam mislila i jako sam srećna što sam uspela da ispunim sve zadatke koje sam sebi odredila pre ulaska.

foto: Sonja Spasić

Da li si nakon izlaska videla unuku Magdalena?

Magdalenu ću upravo danas videti i to jedva čekam! Neću više detaljisati ništa pošto želim da je zaštitim maksimalno od svega. Опа ne treba da se provlači kroz medije jer samim tim postaje oružje ljudima koji žele да povrede Aleksandru, već da uživa, u detinjstvu.

 

Da li nakon završetka „Zadruge“ vidiš sebe u nekom odnosu sa Karađorđem zbog Aleksandre?
Taj čovek je mrtav za mene i nikad se to neće promeniti. Aleksandra sve to zna i zato nikad nije ni komentarisala pitanja oko toga. On je čovek koji me je fizički napadao, vređao i omalovažavao, tako da za mene ne postoji. 

foto: Printscreen

Kako komentarišeš Suzanino ponašanje nakon Mikijevog nasilja?

Iskreno, bila sam u čudu šta je pričala dan, dva posle tog do gadaja. Kakav crni razgovor sa njim, traženje odgovora i slično?!Ja sam sa Suzom pomalo pričala o tome jer nisam htela da je podsećam jasno rekla šta mislim o tome.

Mislim da ona treba sve to da izbriše iz sećanja i da pusti dležne organe da se bave time. S obzirom na to da sam kroz isto prošla i sama u životu, mislim da je najpametnije da tako uradi.

foto: Sonja Spasić


David treba da me se plaši!

Pomenula si u studiju da imaš mnogo dokaza protiv Davida, koliko treba da te se plaši?
-Što se mene tiče, treba da se plaši jer ću mu naplatiti sve što je uradio Aleksandri za ove dve godine. Na to ću dodati i njegove laži o meni i sve što je radio u "Zadruzi". Hteo je da bude poznat po svaku cenu i nije birao sredstva, tako da smatram da mogu da radim što poželim po pitanju njega. Najveći ološ i dno koje sam ikad upoznala!

foto: Sonja Spasić, Printscreen

 

 

Marko pristaje na zabrane

Kako komentarišeš to što je Stanija zabranila Marku Markoviću da se pozdravi sa tobom? Rekla mu je: "Evo, možeš da joj mahneš"
- Fuj! Od nje sam to očekivala jer je odlično poznajem, ali me je Marko iznenadio. Jedino je ostao vaspitan, a sve ostalo je palo u vodu. Kad on pristaje na zabranu neke budale sa kojom se hvata dve nedelje i cmače, taj bi te u stvarnom životu prodao na keca! Ne znam kako ga nije sramota da šalje takvu sliku o sebi?! Horor!

foto: Printscreen

 

Kurir.rs/S.telegraf/Foto Kurir

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...