KAD GOD BI SE MITROVA POSVAĐALA S MUŽEM, ODLAZILA BI KOD OVOG ČOVEKA! Više ga ne krije: Otišli zajedno U RIJALITI, a evo šta su tamo radili! SVI ZINULI! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

ZAINTRIGIRALA

KAD GOD BI SE MITROVA POSVAĐALA S MUŽEM, ODLAZILA BI KOD OVOG ČOVEKA! Više ga ne krije: Otišli zajedno U RIJALITI, a evo šta su tamo radili! SVI ZINULI! (FOTO)

Rijaliti -

Dragana Mitar na žuirci povodom kraja "Zadruge 2" pojavila se u društvu izvesnog Milana Brkića, kraj kojeg bi, navodno, pronalazila utehu svaki put kad bi se posvađala sa mužem Sinišom Dragutinovićem. Sve oči bile su uprte u nju! Sa njima za stolom bila je i jedna njena prijateljica, kao i nekadašnja cimerka iz rijalitija, Snežana Ilić.

Pošto su gradske priče došle do nje, Mitrova se oglasila putem društvene mreže Instagram, te stavila tačku na navode da je Brkić bio njen ljubavnik. Kako je istakla, oni su samo jak odobri drugari.

"Znam da biste voleli i da jedva čekate da mi pripisujete muškarce, ali vam to neću dozvoliti... Ja sam sinoć na žurku došla u prisustvu moje drugarice i druga... Hvala", poručila je ona.

foto: Instagram screenshot

Dragana Mitar zapanjila je celu Srbiju kada je zaplakala za crnim stolom "Zadruge", jer se njen nekadašnji ljubavnik Pavle Jovanović pridružio rijaliti ekipi. Kako je vreme odmicalo, njena nevera sve više je postajala javna, dok je njen suprug Siniša raskrinkan tek po njenom izlasku iz Imaginarijuma.

"Ja sam njega prevarila 2 puta, a on mene 55 puta, posle 7 godina dosta sam se zavaravala. Vreme je da se stavi tačka i okrenemo nove listove", rekla je jednom prilikom bivša Modelsica, objašnjavajući zašto je odlučila da se razvede.

Kurir.rs/Pink/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja