Najnovije vesti

NAJVEĆA LAŽNA PROROČANSTVA UČESNICE PAROVA: Vesna Rivas gledala u karte i sve promašila!
Foto: Damir Dervišagić

Prevarant

NAJVEĆA LAŽNA PROROČANSTVA UČESNICE PAROVA: Vesna Rivas gledala u karte i sve promašila!

Rijaliti

Sve prognoze Vesne Rivas koje je iznosila u javnosti proteklih meseci ispostavile su se kao čista izmišljotina! Predstavljajući sebe kao vrsnog astrologa, nadrilekara i vidovnjakinju, ova učesnica "Parova" dala je sebi za pravo da govori o životima ljudi sa javne scene, a neka od njenih proročanstva u najmanju ruku su lucidna.

 

foto: Kurir

U intervjuu za jedan nedeljnik Vesna je izjavila da u svojim vizijama vidi da Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić neće postati roditelji, jer će ona imati ozbiljne komplikacije u trudnoći. Na sreću, ovo se ispostavilo kao čista glupost, jer je Marina rodila sina Alekseja i sve je u najboljem redu.

 

foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Printscreen/Instagram

Pred kraj prošle godine Rivasova je dala detaljnu analizu za najpopularnije ličnosti s domaće estrade i, naravno, sve je promašila. Tako je za Jelenu Karleušu rekla da je očekuje blistava karijera u 2019, da će biti presrećna u braku s Duškom i da za nju ne postoje drugi muškarci. Nekoliko dana kasnije počela je afera Karleuša-Vranješ, koja i dalje traje, a po svoj prilici upravo zato neće opstati pevačicin brak s fudbalerom.

 

foto: Damir Dervišagić

Vesna je tada pomenula da će se Aca Lukas pomiriti s bivšom partnerkom Sonjom početkom godine, što se još uvek nije desilo, a već smo u julu, kao i da Svetlana Ceca Ražnatović ima dečka koga krije od javnosti.
Ovo je samo deo netačnih prognoza i laži koje je Vesna izrekla, a za njih nije odgovarala na sudu. Ona i dalje, kao takmičar "Parova", gotovo svakodnevno priča kako pomaže ljudima uz pomoć tarot karata, da ume da skida crnu magiju koristeći ikone i slično.

 

Vračanje, proricanje sudbine ili slično obmanjivanje građana po Zakonu o javnom redu i miru kažnjava se novčanom kaznom od 10.000 do 50.000 dinara ili radom u javnom interesu od 40 do 120 sati.

foto: Facebook


Ivan Ercegovčević/ foto: Damir Dervišagić

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...