Najnovije vesti

MESECIMA SU KIDISALI JEDNO NA DRUGO! A sada je sve u najboljem redu!? Kulićeva šokirala iz naručja ovog BIVŠEG ZADRUGARA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

iznenadili

MESECIMA SU KIDISALI JEDNO NA DRUGO! A sada je sve u najboljem redu!? Kulićeva šokirala iz naručja ovog BIVŠEG ZADRUGARA! (FOTO)

Rijaliti

Miljana Kulić trenutno odmara u Crnoj Gori, a kad je već tamo - nije propustila da malo posedi i sa bišim cimerom iz "Zadruge 2", Vladimirom Tomovićem. Zajedničku fotografiju objavila je putem društvene mreže Instagram, pa zapanjila brojne fanove, baš kao i zadrugare koji su ih mesecima gledali kako ratuju po kući. 

 

 

Podsetimo, Kulićeva je u nekoliko navrata istakla da Tomović za nju nije pravi muškarac. Kršni Crnogorac nije bio fan Miljane Kulić, takođe, ali izgleda da su uspeli da pronađu zajednički jezik van rijalitija. 

 

foto: Instagram screenshot

Inače, Miljana Kulić diskvalifikovana je zbog agresivnog ponašanja. Pred kraj jedne zadrugarske žurke, mikrofonom je udarila Jovanu Tomić Matoru, koja je išla za njom i provocirala je. Ujutru, njena Majka marija takođe je izašla iz rijalitija, zajedno sa unukom Željkom i dadiljom. 

 

foto: Printscreen

Sa druge strane, Vladimir Tomović sidkvalifikovan je zbog agresifnog ponašanja, kada je u svađi pesnicom u glavu udario Aleksandru Subotić. 

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...