MESECIMA SU KIDISALI JEDNO NA DRUGO! A sada je sve u najboljem redu!? Kulićeva šokirala iz naručja ovog BIVŠEG ZADRUGARA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

iznenadili

MESECIMA SU KIDISALI JEDNO NA DRUGO! A sada je sve u najboljem redu!? Kulićeva šokirala iz naručja ovog BIVŠEG ZADRUGARA! (FOTO)

Rijaliti -

Miljana Kulić trenutno odmara u Crnoj Gori, a kad je već tamo - nije propustila da malo posedi i sa bišim cimerom iz "Zadruge 2", Vladimirom Tomovićem. Zajedničku fotografiju objavila je putem društvene mreže Instagram, pa zapanjila brojne fanove, baš kao i zadrugare koji su ih mesecima gledali kako ratuju po kući.

Podsetimo, Kulićeva je u nekoliko navrata istakla da Tomović za nju nije pravi muškarac. Kršni Crnogorac nije bio fan Miljane Kulić, takođe, ali izgleda da su uspeli da pronađu zajednički jezik van rijalitija.

foto: Instagram screenshot

Inače, Miljana Kulić diskvalifikovana je zbog agresivnog ponašanja. Pred kraj jedne zadrugarske žurke, mikrofonom je udarila Jovanu Tomić Matoru, koja je išla za njom i provocirala je. Ujutru, njena Majka marija takođe je izašla iz rijalitija, zajedno sa unukom Željkom i dadiljom.

foto: Printscreen

Sa druge strane, Vladimir Tomović sidkvalifikovan je zbog agresifnog ponašanja, kada je u svađi pesnicom u glavu udario Aleksandru Subotić.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track