Najnovije vesti

STANIJA JE LUDELA ZA VLADIMIROM, A NOVOG DEČKA I NE PRATI NA INSTAGRAMU: Evo šta kaže crnogorski maneken o ljubavi sa STARLETOM!
Foto: Printscreen

voli je

STANIJA JE LUDELA ZA VLADIMIROM, A NOVOG DEČKA I NE PRATI NA INSTAGRAMU: Evo šta kaže crnogorski maneken o ljubavi sa STARLETOM!

Rijaliti

Stanija Dobrojević i 9 godina mlađi maneken Marko Marković uplovili su u ljubavnu vezu pred kamerama rijalitija "Zadruga 2". Njihova romansa traje i po izlasku iz istog, dok mnogi ipak sumnjaju u iskrenost ovog odnosa, prvenstveno u starletina osećanja. 

 

Naime, strasna veza Dobrojevićeve i Vladimira Tomovića i dalje se prepričava,  a ljubav je prekinuta pošto je đetić diskvalifikovan zbog agresivnog ponašanja, a ona napustila Imaginarijum zbog zdravstvenih problema. Ono što je usledilo su suze zbog turbulentnog raskida i nerazjašnjene situacije koja danima Staniji nije dala mira. 

 

Kao rame za utehu poslužio je drugi Crnogorac, ali ne tako impulsivan i vatren, kao što je to Vladimir bio, pričali su zadrugari danima na veleelpnom imanju. Ipak, mlađani Marković smatra da je je među njima sve u najboljem redu, pa mu čak i ne smeta što njih dvoje nisu ni "prijatelji" na društvenim mrežama. 

 

"Nije bitno praćenje na Instagramu, bitno je da se mi volimo i da nam je prelepo uživo", odgovorio je Marko siguran u starletinu ljubav, bez obzira na okolnosti. 

 

 

foto: Printscreen

Kurir.rs, Pink / Foto: Printscreen

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...