Najnovije vesti

ŠOK! POSLE DAVIDA I STANIJA OSTAJE BEZ PARA! Dobrojevićeva JAVNO priznala da je prekršila GLAVNO PRAVILO! Oduzimaju joj ceo HONORAR?
Foto: Printscreen

SVE MIMO pravila

ŠOK! POSLE DAVIDA I STANIJA OSTAJE BEZ PARA! Dobrojevićeva JAVNO priznala da je prekršila GLAVNO PRAVILO! Oduzimaju joj ceo HONORAR?

Rijaliti

Starleta Stanija Dobrojević tokom rijalitija svađala se najviše sa Sanjom Stanković, pa je toku jedne svađe spomenula izvesnog Mihajla. To ime je haralo Zadrugom danima i pomamilo mnoge ukućanke.

 

"Ja sam svoje prijatelje zamolila da mi nađu informacije o ljudima sa kojima sam mogla da dođem u konflikt. To sa Sanjom, rekli su mi samo ime, ja sam spomenula i nastao je haos. Ušle smo u svađu, nazvala sam je pr*stitukom. U tim trenucima sam koristila sve informacije. Prema Matoroj nemam ništa loše, ali Sanja voli muškarce", rekla je Stanija.

foto: Sonja Spasić

"Imala sam na žurci ptičicu da mi kaže šta se napolju dešava", dodala je .

Inače, glavno pravilo Zadruge je da zadrugari nisu smeli da imaju bilo kakav kontakt sa spoljašnjim svetom, niti da dobijaju informacije spolja. Kako ovih dana kruže priče da je David Dragojević ostao bez honorara upravo jer je prekršio pravio i koristio mobilni telefon u "Zadruzi", postavlja se pitanje da li će i trećeplasirana Stanija da snosi neke posledice.

 

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...