PREDSTAVIO SE KAO PURPURNO BIĆE I OBEĆAO JE LUDAČKI ŠOU! A sve je palo u vodu samo zbog jednog: Brendon otkrio zašto je iz Zadruge izašao PRAZNIH RUKU!
Foto: Printscreen, Pink

priznao

PREDSTAVIO SE KAO PURPURNO BIĆE I OBEĆAO JE LUDAČKI ŠOU! A sve je palo u vodu samo zbog jednog: Brendon otkrio zašto je iz Zadruge izašao PRAZNIH RUKU!

Rijaliti -

Branislav Radonić Brendon često je napominjao kako je on jedinstveno, purpurno biće, te kako je "naučio rijaliti školu". Najavljivao je opasan šou i mnogi njegovi fanovi nestrpljivo su čekali da se pokaže u najboljem svetlu. Međutim, kako je i Dušica Jakovljević sama navela, javnost je mnogo češće bila u prilici da gleda Braniclava, a ne Brendona.

On je zato javno priznao šta ga je omelo.

"Branislav ne postoji. On je samo zvanično ime. Ja se nikad nisam identifikovao sa imenom. Ja sam lično iskreirao Brendona! Brendon je u rijalitiju uglavnom bio gladan. Tako da, izvinite. Ali, nisam imao goriva da funkcionišem onako kako bih ja finkcionisao", ispričao je on u emisiji #Zadruga - Narod pita", na iznenađenje mnogih.

Voditeljka je tada iskoristila par sekundi i istakla da niko nije zapravo bio gladan u rijalitiju, već da je Brendon na posebnom režimu ishrane. Naime, on je sam izabrao da se ne hrani onako kako i inače ne bi.

Brendon se nadovezao na tu priču i još jednom istakao da je to, pak, bio jedini razlog zašto je na kraju rijalitija "propustio" da dobije makar i automobil, a tek glavnu nagradu.

foto: Printscreen, Pink

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja