Najnovije vesti

NADEŽDA I TOMA PRVI PUT OČI U OČI POSLE ZADRUGE! Provokacije koje seku kožu: Preporučio je ZA 200 €?! Pevačica rešila da ga UNIŠTI TUŽBOM! Sevalo pred CELOM SRBIJOM!
Foto: Printscreen Pink

haos

NADEŽDA I TOMA PRVI PUT OČI U OČI POSLE ZADRUGE! Provokacije koje seku kožu: Preporučio je ZA 200 €?! Pevačica rešila da ga UNIŠTI TUŽBOM! Sevalo pred CELOM SRBIJOM!

Rijaliti

Nadežda Biljić i Toma Panić sastali su se p oprvi put oči u oči naočigled svih, ne bi li rešili razmirice koje "vuku" još iz "Zadruge 2". Tokom boravka u rijalitiju, pevačica i maneken bili su u velikom prijateljstvu, koje je u jednom trenutku postalo i neobavezna šema, ali sada su u žestokoj svađi koja nema izgleda da će uskoro da prođe. 

"Meni je zasmetalo... neke izjave njegovih prijatelja i njegovog brata, dok sam ja bila unutra. Ja sam ti poslala ljudsku poruku da ne bi došlo do pompe, ali čovek očigledno voli kadar... Objavio je našu prepisku na Instagram stori i nije sakrio moj broj telefona i napravio mi je ozbiljan probem", oplela je odmah Nadežda Dušici u "Zadruga - Narod pit", i nije krila nezadovoljstvo što se Toma nalazi napsram nje. 

foto: Printscreen Pink

Voditeljka ju je u šoku slušala, kao i Panića. 

"Bio sam sa nekim društvom, i stiže mi poruka, jedna, druga...", brani ose Toma. 

"Dobio sam od Tome preporuku za 200 evra da radiš", nabrajala je dalje Nadežda sporne poruke, a u studiju vladao je muk. 

Pošto od nje nije mogao da dođe do reči i objasni da je zapravo sve bila šala te da "niko njegov ništa stvarn onije pričao niti provocirao, Toma joj je odbrusio:

"Hajde budi malo dama, ako se predstavljaš da si dama. Nemoj mene da prekidaš dok ja pričam."

foto: Printscreen Pink

"Ja ne mogu da budem dama s tobom. Vidi, kad budeš bio gospodin, ja ću biti dama", ispalila je Biljićeva kao iz topa, te pokazala da je i ona došla i više nego pripremljena za obračun. 

"Zaboravio sam da tamo stoji broj telefona", istakao je Toma na kraju povodom spomenutih storija sa Instagrama. 

"Zato će ti stići tužba", uzviknula je Nadežda Tomi, koji na voditeljkino zaprepašćenje , nije ni imao nameru da joj se izvini za peh. 

"Ne, niti razmišljam da se izvinim. Ne želim. Posle 'Zadruge' je ona pričala o meni loše stvari i tamo gde se fenirala, svugde gde je išla..."

"A je li, preneli su ti?" nadovezala se Biljićeva. 

Toma je zatim zaprepastio sve kada je javno priznao da ga je sramota što je uopšte i bio sa njom. 

"Kakva si ti majmunčina!" brecnula se Nadežda Biljić.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...