Najnovije vesti

MILI POSLE RIJALITIJA VIŠE NEĆE BITI BESKUĆNIK: Učesnika Parova USVAJA baba, evo šta on kaže! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

DOBRA PRILIKA

MILI POSLE RIJALITIJA VIŠE NEĆE BITI BESKUĆNIK: Učesnika Parova USVAJA baba, evo šta on kaže! (FOTO)

Rijaliti

Milutin Radosavljević Mili uskoro bi konačno mogao da se skući, jer jedna starija gospođa želi da ga usvoji i prepiše mu ogroman stan na Dorćolu!

foto: Printscreen Happy TV

Bivši učesnik "Parova" već dugo nema gde da živi, a za smeštaj se snalazi tako što prespava kod prijatelja ili u hotelu kad ima novca. Tim mukama konačno će, po svemu sudeći, doći kraj.

foto: Damir Dervišagić

Tako bar kaže jedan prijatelj njegovog oca, kojeg smo pre nekoliko dana sreli u centru Beograda.

- Ovo je ludnica! Znate u kakvim smo akcijama. Otkako su se "Parovi" završili, svašta se izdešavalo, Milija ljudi obožavaju nemate pojma koliko. Pa evo jedna baba hoće da mu prepiše stan u Cetinjskoj ulici! Kaže, zavolela ga je dok je bio u "Parovima". Moramo to da odradimo što pre, dok se ne predomisli - rekao je izvor, koji je čekao Radosavljevića na ručku u jednom restoranu na Terazijama.

foto: Printscreen/Happy

I stvarno, sreli smo Milija nekoliko stotina metara dalje, na Trgu Nikole Pašića. Umivao se i osvežavao u fontani, pa smo prišli da ga pitamo da li je istina da će se konačno skućiti. Bio je malo zbunjen kad je čuo šta nas zanima, pa je probao da izvrda sa odgovorom.

foto: Damir Dervišagić

- Spavao sam samo 15 sati otkako sam izašao. Evo, sad idem na jedan sastanak, vrlo ozbiljan. Ne mogu ništa da vam pričam dok se to ne završi, a onda ću da častim - rekao je Mili.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Printscreen 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...