ZBOG MARKA SE KIDALA PRED CELOM SRBIJOM! A sa ovim našim sportistom otišla bi i na KRAJ SVETA: Luna Đogani baš ne ume da sakrije EMOCIJE!
Foto: Nemanja Nikolić

hit

ZBOG MARKA SE KIDALA PRED CELOM SRBIJOM! A sa ovim našim sportistom otišla bi i na KRAJ SVETA: Luna Đogani baš ne ume da sakrije EMOCIJE!

Rijaliti -

Luna Đogani poznata je po tome da nije vešta u skrivanju emocija, a još manje se ustručava da kaže šta oseća ili misli. U to smo se nebrojeno puta uverili prethodne dve godine dok je bila učesnica rijalitija.

Iako je s Markom Miljkovićem u vezi, koja baš i nije nešto skladna i jaka jer su desetak put raskidali, Đoganijeva mašta o drugim muškarcima, a ovog puta u pitanju je proslavljeni teniser Novak Đoković, koji je u srećnom braku, baš kao što je bio slučaj i sa Slobom Radanovićem.

foto: Printscreen/Profimedia

"Sanjao sam da se Luna Đogani tajno viđa sa Đokovićem u Ulcinju, ali im je romansu pokvario zemljotres. Ovom mom bolesnom mozgu treba odmor od odmora", glasio je status korisnika koji se na Tviteru predstavlja kao Mr Cockiness.

foto: Nemanja Nikolić

Ovaj komentar izazvao je širok osmeh na Luninom licu, a brže-bolje je požurila da zahvali i da svoj odgovor.

"Novak je definitivno jedna od najboljih ličnosti u Srbiji i šire. Mislim da bi svaka devojka i žena poželela da bude nasamo s njim na nekoj plaži ili na pustom ostrvu", rekla je ona u "Espreso Tviteru".

Dok je pričala o Novaku, Luna je bila obučena u minijaturni triko iz kojeg je sasvim jasno virila njena bradavica, pa su brojni paparaci imali pune ruke posla.

foto: Nemanja Nikolić

Čim izbaci prvi singl, Luna odlazi na letovanje, a po povratku kreće s časovima pevanja. Potrudiće se, kaže, da svojoj publici pruži maksimum i neće imati problem da na nastupima peva svu popularnu muziku, pa čak i pesme njene ljute suparnice Kristine Kije Kockar.

foto: Damir Dervišagić

"Zašto ne bih pevala Kijine pesme? Meni se njene pesme sviđaju, a i publika ih voli. Nemam ja taj problem, stvarno. Pevaću sve što bude aktuelno", rekla nam je Đoganijeva i dodala da je ne dotiču priče da njen dečko Marko ima drugu devojku.

"Ma, to su gluposti. On je non-stop sa mnom, vidite i sami. Više se stvarno ne obazirem na takve priče", poručila je ona.

Izigravao bodigarda

Marko terao novinare od Lune!

foto: Nemanja Nikolić

Đoganijeva je preksinoć snimala video-klip za svoj prvi singl "Deveti krug" u jednom kafiću u centru Beogradu. Na set je došao njen otac Gagi Đogani, kao i Lunin dečko Marko Miljković. Njegova uloga bila je da se obračuna s novinarima, koje on inače ne voli.

"Moramo da radimo, budite ljubazni, da sačuvamo Luni energiju da snima spot. Zamoliću vas da napustite objekat i dođete nekom drugom prilikom. Biće prilike za intervjue razne", rekao je Miljković i potom odvukao svoju devojku od novinara dok je davala izjave.

Uzalud smo pokušavali da im objasnimo da su novinari pozvani na snimanje i da nema potrebe da se tako ponašaju jer u ovom trenutku Luni najviše treba medijske pažnje, s obzirom na to da je na početku pevačke karijere. Marko to nije shvatio. Ali, na sreću, Lunin menadžer je postupio kao pravi profesionalac i nagovorio je da nastavi s davanjem intervjua.

foto: Printscreen Kurir TV

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević, Jelena Stuparušić/Foto: Nemanja Nikolić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja