ANA KORAĆ REŠILA DA PRESAVIJE TABAK! Tužila Aleksandru Subotić: Javne prozivke debelo će je KOŠTATI!
Foto: Printscreen

drama

ANA KORAĆ REŠILA DA PRESAVIJE TABAK! Tužila Aleksandru Subotić: Javne prozivke debelo će je KOŠTATI!

Rijaliti -

Ana Korać tužila je Aleksandru Subotić zbog toga što je pre nedelju dana javno pričala da se ona bavi prostitucijom i tražila da objasni odakle joj pare za skup automobil i garderobu!

Starleta i njen dečko David Dragojević gostovali su u emisiji "Zadruga - narod pita", a naravno, tema broj jedan bio je ljubavni trougao. Aleksandra i dalje ne može da se pomiri s tim da joj je Ana otela dečka, pa je javno prozivala suparnicu. Zbog toga je Koraćeva rešila da presavije tabak i tuži je.

foto: Printscreen Pink

Naime, na pitanje voditelja da li su pratili emisiju u kojoj je gostovala Aleksandra, Ana je imala odgovor:

"Nismo gledali tu emisiju, gošća nije bila zanimljiva, pa smo gledali film. Videli smo neke klipove, šta da kažemo. Ja sam Aleksandru tužila i jedva čekam da dokaže sve što je pričala. Vređala me je da ja idem sa starijim muškarcima, a sad ona ima starijeg dečka. Odakle njoj sada da ide na letovanje? Sve što je o meni pričala, ona sada to radi. Ne bih njenu simpatiju baš komentarisala", rekla je Ana.

foto: Printscreen Pink

I David je imao šta da kaže.

"A to što je Ani prebacivala, gde je njoj radni staž? Šta je ona radila? Zašto nije našla svog vršnjaka?" pitao se David.

Podsetimo, Subotićeva je bila brutalna prema Koraćevoj i osula paljbu po njoj.

"Nije ljudski postupila, nije vreme ni mesto da pričam. Ne znam šta je pokazala, ali sam videla da zna da se meša u tuđe veze, ne zna ni kad je bila, ni sa kim, ni koliko, a ni šta radi. Kao da je pala sa Marsa i jadna ništa ne zna. Srbija je mala, kao i Crna Gora, svi znamo ko se čime bavi i po Beogradu svi znaju ko je Ana Korać. Nemoralna je, loša devojka, kao što je David loš dečko. Odakle joj sredstva za onakav način života? Ja sam bila u rijalitiju, a tako se lepo zarađuje. Sposobna sam da priuštim detetu pristojan život, ali da kupim kola od 100.000 evra, i dalje ne mogu. Neka ona objasni gde je bila i šta je radila", rekla je Aleksandra.

foto: Printscreen

Kurir.rs/J. Stuparušić/Foto: Screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja