Najnovije vesti

NAZVALA JU JE GLUPAČOM I BUDALOM, PA JOJ SPUSTILA SLUŠALICU?! Anabela saznala da Marko ne da ni prebijenu paru, Luna plaća SVE: Isplivali detalji telefonskog razgovora IZ PAKLA!
Foto: Printscreen Instagram, Printscreen

STRAŠNO

NAZVALA JU JE GLUPAČOM I BUDALOM, PA JOJ SPUSTILA SLUŠALICU?! Anabela saznala da Marko ne da ni prebijenu paru, Luna plaća SVE: Isplivali detalji telefonskog razgovora IZ PAKLA!

Rijaliti

Marko Miljković moraće da plaća dažbine stana Lune Đogani ne bi li se, kako se navodi, dodvorio nezvaničnoj tašti. Naime, izvor blizak porodici Đogani tvrdi da je Anabelin i Markov odnos sve gori, te da će di-džej morati da preuzme brojne obaveze na sebe ne bi li dokazao da nije iz koristi u vezi sa pobednicom "Zadruge". 

"Luna je već po izlasku iz rijalitija imala ozbiljnih problema s majkom zbog odluke da ostane s Markom. Nedelja za nedeljom, netrpeljivost između Anabele i njenog dečka bila je sve gora. Anabela se žestoko protivila tome da Luna i Marko započnu zajednički život, a kada je na sve to čula da njena ćerka dečku nije postavila nijedan uslov kada je prešao kod nje da živi, potpuno je odlepila. Pošto je podrazumevala da Marko plaća komunalije i namirnice, malo je reći da je bila šokirana kada je Luni slučajno izletelo da ide do banke da poplaća sve što treba", rekao je izvor i otkrio da je u tom trenutku Anabela napravila ozbiljan problem i ćerki rekla da neće da čuje za nju.

"Čim je Luna rekla da ide da plati račune, njihov razgovor se pretvorio u pakao. Anabela je urlala na Luni i govorila je da je Markova nemarnost i izostanak osećaja da treba da plaća nešto u stanu jasan pokazatelj koliko je iskorišćava. Nazivala ju je glupačom, budalom i na kraju joj je rekla da više ne želi da čuje za nju dok je s Markom. Spustila joj je slušalicu i satima nije htela da se javi. Jadna Luna ju je sve vreme zvala, ali Anabela nije popuštala", navodi izvor i objašnjava da je Đoganijeva našla način da dođe do majke i nekako je odobrovolji.

foto: Printscreen/Ami Dži

"Urlanje majke i njeno spuštanje slušalice Luni je teško palo. Uplašila se da se da Anabela zaista neće želeti da čuje za nju, pošto je nedeljama pre toga njihov odnos bio u baš lošem stanju. Razgovarala je s Markom i na lep način mu je objasnila da njena majka ima pravo da se ljuti i da se donekle slaže s njom. Marko je sve saslušao, namazano tvrdio da je svakako planirao da daje deo novca, a zatim su otišli da poplaćaju sve što treba. Otišli su do pošte koja im je na dvadesetak metara od zgrade, a zatim su slikali svaku uplatnicu i fotke poslali Anabeli", kaže izvor i ističe da je Lunin plan upalio.

"Posle dvadesetak minuta otkako je Luna poslala majci fotografije uplatnica, Anabela ju je pozvala i smirenim tonom objasnila da joj misli najbolje i da želi da Luna bude pored nekog ko će brinuti o njoj kako zaslužuje. Tražila je da čuje Miljkovića prvi put posle dosta vremena i to je Lunu rasplakalo. Sada je sve okej, do sledećeg puta, kada će se Luna pred majkom izleteti i otkriti da u kući drži mušku sponzorušu koju mrzi da radi", zaključio je izvor. 

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen Instagram, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...