Najnovije vesti

ELITNA PROSTITUCIJA, KATALOG I SANJA STANKOVIĆ: Matora progovorila o svojoj devojci, a već je spremila TUŽBE! Evo kako zaista njih 2 žive napolju!
Foto: Marina Lopičić

VEČITO PITANJE

ELITNA PROSTITUCIJA, KATALOG I SANJA STANKOVIĆ: Matora progovorila o svojoj devojci, a već je spremila TUŽBE! Evo kako zaista njih 2 žive napolju!

Rijaliti

Jovana Tomić Matora progovorila je o svojoj devojci Sanji Stanković i pričala da se bavila prostitucijom.

Ona smatra da je priču započeo Marko Miljković, a onda je odgovorila i na prozivke Miljane Kulić.

foto: Printscreen

"Sanja je čak i kad smo tamo bili se dobrovoljno javila da ode. Sve je to, što kaže Sanja ima ko će da se bavi. Niti je neko davao izjave, niti je neko pisao, video ili čuo. Niti je taj makro koji se javljao, pričao nešto. Najlakše je kada neku devojku hoćete da ukaljate, pa kažete da je prostitutka. Ne razumem čemu ta potreba i toliko da se svaka devojka u svađi kaže da je prostituka. Nervirala sam se u Zadruzi, napolju Sanja i ja živimo jedan normalan život, niti imamo takve situacije kakve smo imale tamo. To su prazne priče i budalaštine", ispričala je Matora.

Miljana je izjavila da ima saznanja da Sanjina fotografija i podaci postoje u tom navodno čuvenog katalogu.

"Čula sam kako je rekla da je neki makro poslao Sanji neke ponude. Mislim, svi njoj pišu, nije mi jasno. Još je rekla kako nije htela toliko da me udari. Došla sam do zaključka da bolest nije sve što boli. Svakako, Marija Kulić će da dobije tužbu za sve reči koje je rekla Sanji i meni. Mene niko neće da proziva zbog mog opredeljenja. Gospođo hoću da vam kažem da su njih dve prešle granicu. Od Miljane imam i ožiljak, fali deo tkiva, neće da se upotpuni. Drago mi je da se čula i ta druga strana cele priče", govorila je Matora u "Narod pita".

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...