Najnovije vesti

STANIJIN MARKO ŠALJE PORUKE LJUBINOM DEČKU: Pantovićeva najžešća dosad, raskrinkala RIJALITI PAR!
Foto: Printscreen/Instagram

OSULA

STANIJIN MARKO ŠALJE PORUKE LJUBINOM DEČKU: Pantovićeva najžešća dosad, raskrinkala RIJALITI PAR!

Rijaliti

Ljuba Pantović progovorila je o vezi Stanije Dobrojević i Marka Markovića, a starletu je odmah nazvala "matorom prostakušom".

 

Ona smatra da je Stanija u rijalitiju krenula nizbrdo.

 

foto: Printscreen Pink

"Ona se kačila na Aleksandru, na Sanju i Matoru, mene. Ja sam nabrojala kada je ušla na koga će se nakačiti i tako je i bilo. Muvala se, sviđa joj se ovaj, sviđa joj se onaj. Ja sam joj lepo rekla da je krenula uzbrdo, a onda je samo krenula nizbrdo. Sećam se ranije kada se krila iza paravana da se ne vidi u brushalteru. Sad je prostakuša neviđena, baš je matora prostakuša", odbrusila je Ljuba, a onda nastavila da priča o Marku.

 

"Divni su, meni je najjadnije kada vidim na šta su ljudi spremni. U ovom momentru svi znaju da sam ja bila u super odnosima sa Markom, on je baš onako ispao dno, ja sam to njemu i rekla da ne mogu da verujem da on spušta pogled kada prođe pored mene, jer je njemu takva osoba odredila sa kim će se druži, sa kime neće. On šalje poruke Švedskoj, je l' mu to dozvolila baba Stana? Pošto sa mnom ne priča i ne sme da priča, zove nekog ko je moj - dodala je zadrugarka", zaključila je Pantovićeva u "Narod pita".

 

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...