Najnovije vesti

STANIJA JE OBMANULA JAVNOST I IZMISLILA OPERACIJU, A EVO ŠTA JE ZA TO VREME RADILA U AMERICI: Vladimir izneo SAV PRLJAV VEŠ starlete, otkačio je pred celom Srbijom, a sad DOKUSURIO!
Foto: Printscreen Instagram

RASKrinkana

STANIJA JE OBMANULA JAVNOST I IZMISLILA OPERACIJU, A EVO ŠTA JE ZA TO VREME RADILA U AMERICI: Vladimir izneo SAV PRLJAV VEŠ starlete, otkačio je pred celom Srbijom, a sad DOKUSURIO!

Rijaliti

Vladimir Tomović nije se libio da razotkrije sve što zna o Staniji Dobrojević, iako joj se kleo na većnu ljubav, i "kačio" katance sreće na mostovima ljubavi po Srbiji. Međutim, kako je sam priznao u jednoj emisiji, on je shvatio da ona laže, da je obmanula čitavu javnost, te sa takvom osobom više ništa nije želeo da ima. 

- Prozivao sam je jer je ona obmanjivala javnost, nikakve operacije nije bilo. Otišla je malo da se druži sa bilo kim, otišla je da uživa, lagala je javnost, mene ne može. Ona je to rekla. Mi nismo mogli da se čujemo 20 dana, ona nije htela. Ona je sletela na aerodrom i tri nedelje mi se nije javljala zato što sam ja dao slike novinarima. Ja sam joj rekao da je ona obmanula javnost. Neka da papire iz te bolnice gde je operisana. Neću sad da nastavljam. Ona je rekla: "O nekim stvarima ne mogu da pričam, da si mi muž ja ne bih mogla da ti kažem". Ja sam bio zaljubljen u osobu koja je zverski obmanula javnost. Mazali su po meni izmet kao marmeladu na palačinku. Znao sam da će da mi napakosti i ona i njen PR tim. Neka bude da sam ja najgori. Ja sam znao kad se 20 dana nismo čuli da tu nešto nije u redu. Znao sam odlično da tu postoji nešto. Iza paravana njene laži. Znao sam da će da bacaju izmet na mene šleperima. Ona je stupila u kontakt sa mnom pre nekoliko dana preko neke osobe. Ona će prestati mene da pominje, ako ja prestanem da puštam naše tonske zapise. Ja sam možda najgori, ali ne priznajem da je ona bolja od mene - naveo je Vladimir u emisiji "Zadruga, narod pita". 

Podsetimo, Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović započeli su svoju vezu u rijalitiju "Zadruga". Kršni Crnogorac fizički je nasrnuo na Aleksandru Subotić zbog čega je i diskvalifikovan iz rijalitija, dok je starleta nakon izvesnog vremena takođe napustila imanje u Šimanovcima, zbog, kako je navela, zdravstvene intrvencije. 

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...