Najnovije vesti

NADEŽDA OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA OCEM, A NASILNIK TOMA JE ISKOPIRAO?! Maneken navukao gnev naroda: Pevačica doživela NERVNI SLOM! Niko nije mogao da je smiri! (FOTO)
Foto: Printscreen, Sonja Spasić

STRAŠNO

NADEŽDA OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA OCEM, A NASILNIK TOMA JE ISKOPIRAO?! Maneken navukao gnev naroda: Pevačica doživela NERVNI SLOM! Niko nije mogao da je smiri! (FOTO)

Rijaliti

Na pevačicu Nadeždu Biljić pre nekoliko dana fizički je nasrnuo maneken Toma Panić. Ona je izmučena i krvava odmah potražila pomoć kako nadležnih, pa tako i porodice, a on se u policiji gde je bio i saslušan žalio kako je zapravo on žrtva, jer je navodno bio udaren staklenom flašom.

 

Uveče, nakon incidenta, Nadežda je sa majkom gostovala u jednoj emisiji, gde se i o tome povela reč. One su voditelju objasnile da u Nadeždinom stanu "ne postoji nikakva flaša", već da je u pitanju staklena čaša, kojom se Panić navodno bio sam povredio.

 

1 / 10 Foto: Printscreen/Youtube

 

Panić je ranjeno lice pokazao putem društvene mreže Instagram, kada se fotografisao sa svojom majkom. On se ni u jednom trenutku nije dalje oglašavao povodom ove povrede.

 

foto: Instagram screenshot

Inače, brojni fanovi stekli su utisak da maneken kopira pevačicu! Naime, njena fotografija sa ocem, koju je objavila na Instagramu, mnoge je potresla, jer je na taj način Nadežda pokazala da joj je porodica trenutno najveća podrška.

 

foto: Instagram screenshot

Veoma sličnu fotografiju objavio je i toma, samo sa majkom. Dok na Nadeždinoj piše "ćale", kraj njegove piše "mama".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ #mother

A post shared by Toma Panic (@tomapanicofficial) on

Kako se navodi, povodom čitavog skandala Nadežda je rešila da potraži stručnu pomoć te se obratila psihijatru. Ona već nekoliko dana posećuje ordinaciju psihijatra u rodnom Valjevu, koji joj pomaže da se izbori s traumom koju je doživela. Pevačica navodno planira da odlazi na seanse i u narednih nekoliko meseci.

 

"Kada je Toma brutalno pretukao Nadeždu, njen celi svet se srušio jer joj to nije bio prvi put da doživi nasilje od partnera. Danima je bila u šoku zbog svega što se desilo, a njena majka Slavica bila joj je najveća podrška. Pazila je na nju dok je prolazila kroz najgore trenutke, a onda je rešila da je iz Beograda dovede u rodno Valjevo", ispričao je izvor i otkrio da je pevačicina majka insistirala da ćerku odvede kod psihijatra.

 

"Nadežda u prvi mah nije htela da ide kod psihijatra jer je želela sama da prevaziđe svoje probleme, kao što je, uostalom, uvek i radila. Međutim, pokazalo se da to ovoga puta neće biti lako, tim pre što se Nadežda nije oporavila ne samo od batina koje je dobila od Tome, već ni od nasilja koje je trpela u prethodnim vezama", kaže izvor i objašnjava da je Nadežda uporno odbijala da priča o traumama koje je doživela.

 

"Nije tajna da je Nadežda u prošlosti bila u nasilnim vezama, a gotovo cela Srbija je gledala dok ju je bivši dečko Miki Đuričić tukao štakama u 'Zadruzi'. Nekoliko meseci kasnije, cela Srbija videla je modrice koje joj je napravio Toma Panić. Kada je na seansi došao trenutak da priča o tome, Nadežda je to veoma teško podnela. Neprestano je plakala i histerisala, kriveći sebe za sve što joj se desilo. Prebacivala je sebi za pogrešan izbor muškaraca, a psihijatru je neprestano ponavljala da je zaslužila da dobije batine", priča izvor i dodaje:

 

"Na jednoj seansi bilo joj je izuzetno teško. Razbesnela se kada je shvatila da se uvek trudila da muškarcima udovoljava i da ih stavlja na prvo mesto. Plakala je bez prestanka i u nekom trenutku se toliko razbesnela da je zgrabila vazu koja je stajala na stolu i razbila je o pod. Tek tada je dopustila sebi da sav bes izađe iz nje i tek od tog dana je počela da stvari sagledava iz druge perspektive", zaključio je izvor.

 

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen, Sonja Spasić

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...