Najnovije vesti

PAROVI STARTUJU ZA 25 DANA? A Jovana Jeremić taj događaj neće propustiti!
Foto: Printscreen

BROJE SITNO

PAROVI STARTUJU ZA 25 DANA? A Jovana Jeremić taj događaj neće propustiti!

Rijaliti

Sudeći po spekulacijama sa društvenih mreža, nova sezon rijaliti šoua "Parovi" počinje 23. septembra. Tada, vrata velelepne vile u Zemunu će se otvoriti za nove takmičare, koji će se boriti za krunu koju je u prethodnoj sezoni poneo Mladen Vuletić.

 

 

Inače, u osmoj sezoni, mnogima omiljena Jovana Jeremić biće i te kako prisutna, kao voditeljka emisije "Upoznajte Parove", što je mnoge obradovalo.

Podsetimo, Jovana Jeremić na letovanju u Crnoj Gori doživela je infarkt i samo zahvaljujući mužu Voji Miloševiću, koji je odmah reagovao i odvezao je u prvu bolnicu, ona je preživela i nema oštećenje srca.

 

"Doživela sam blaži oblik infrakta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi. Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha. Voja je primetio da se nešto dešava sa mnom, izvukao me je iz vode, dao mi veštačko disanje i odmah odvezao u bolnicu. Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrejana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom mužu. On mi je spasao život, a ja sam mu pokvarila odmor", rekla je Jovana, prenosi Svet.

 

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, M.G/Happy/SrbijaDanas/Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...