JEREMIĆEVA POKAZALA ZAVIDNU LINIJU! Jovana kao morska sirena: Uživa u Budvi, a svi gledaju samo u JEDNO! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

hot

JEREMIĆEVA POKAZALA ZAVIDNU LINIJU! Jovana kao morska sirena: Uživa u Budvi, a svi gledaju samo u JEDNO! (FOTO)

Stars -

Sa

Isplatili su se naporni treninzi i vežbe koje je Jovana Jeremić Milošević praktikovala posle porođaja ne bi li što pre vratila devojačku liniju! Ona trenutno sa suprugom Vojislavom Miloševićem i ćerkicom Leom uživa u Budvi, gde mami poglede gde god se pojavi.

foto: Privatna Arhiva

Setom fotografija koje je napravila na letovanju u Crnoj Gori voditeljka Hepi televizije pokazala nam je da izgleda bolje nego ikad.

Savršena  linija... Jovana  Jeremić
Savršena linija... Jovana Jeremićfoto: Privatna Arhiva

Sa suprugom Vojislavom Miloševićem i ćerkicom Leom Jovana uživa u Budvi, a tamo će ostati još desetak dana, nakon čega se vraća u Beograd i polako počinje pripreme za narednu televizijsku sezonu.

foto: Privatna Arhiva

Ovo je inače prvo zajedničko letovanje voditeljke, njenog supruga i njihove naslednice, koja ja na svet došla krajem avgusta prošle godine. Voditeljka se posle samo nekoliko meseci od porođaja vratila na televiziju i počela da vodi novu emisiju "Ela, ela šou", ali i pored svih obaveza, kako privatnih tako i na poslu, nije zanemarila odlaske u teretane.

Kad nije imala kome da ostavi Leu na čuvanje, onda ju je vodila sa sobom i, držeći bebu u naručju, radila vežbe na traci. Zato sada može da se pohvali time da izgleda kao morska sirena, i to posle deset meseci od porođaja.

foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/M. Dejanović/Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track