ANA KORAĆ NE MOŽE DA ZATRUDNI?! Ide na VEŠTAČKU OPLODNJU, očajnički želi Davidu da rodi dete! Lekari sve čine da reše ovaj problem
Foto: Sonja Spasić

BILA na redovnOJ kontrolI

ANA KORAĆ NE MOŽE DA ZATRUDNI?! Ide na VEŠTAČKU OPLODNJU, očajnički želi Davidu da rodi dete! Lekari sve čine da reše ovaj problem

Rijaliti -

Bivši učesnici druge sezone rijalitija "Zadruga" Ana Korać i njen dečko David Dragojević na sve načine pokušavaju da sačuvaju privatnost po izlasku iz Imaginarijuma, pa se drže podalje od očiju javnosti.

Brineta je sa svojim partnerom nedavno je navodno posetila jednu privatnu kliniku da bi se podvrgla veštačkoj oplodnji. Naime, Koraćevaje navodno išla na detaljne preglede preventive radi, a tada su joj doktori rekli da su joj jajnici u jako lošem stanju.

"Ana je posle izlaska iz rijalitija otišla na preventivni pregled, na kom je izvadila krv, a tada su joj stručnjaci rekli da postoji mogućnost da ima probleme sa jajovodima. Faktori za nastanak ove vrste nezdravosti bitno se razlikuju od osobe do osobe, a u Aninom slučaju za to može da bude odgovoran nezdrav način života. Ukoliko mlada devojka često nosi garderobu koja joj otkriva stomak, nije neuobičajeno da se jave ovakve vrste problema", otkrio je dobro upućen sagovornik.

Ana je pre nekoliko meseci, navodno, imala infekciju koja je prouzrokovala da se problemi sa jajovodima jave, pa se sada sve odrazilo na njeno zdravstveno stanje.

"Ana je posle preventivnog pregleda sa Davidom rešila da ode kod privatnika kako bi se potvrdila prognoza lekara. Doktor joj je posle dodatnog pregleda potvrdio istu stvar, i ona je potom sporni problem povezala s tim da nikako ne može da zatrudni. Lekaru je ispričala da ona i David već nekoliko puta pokušali da naprave bebu, ali da im nikako nije bilo jasno razlog što ona nikako ne ostaje u drugom stanju. Lekar joj je potom objasnio da je problem sa jajnicima glavni uzrok i da bi u njenom slučaju najbolja opcija bila veštačka oplodnja", rekao je izvor i potom objasnio da Ana zaista želi da ima decu sa Dragojevićem i da će oni u što kraćem mogućem roku da započnu proces veštačke oplodnje.

"Anu je posebno uplašila prognoza da su šanse da postane majka vrlo male, pa je odmah sa Davidom počela da priča o tome da već sada preduzmu sve mere. Rešili su da se maksimalno posvete tome, a kako su dosta novca oboje zar ne vide bolju investiciju od toga da Ana što pre ostane u drugom stanju. Koraćka je sa jednim specijalistom veé razgovarala o tome na kojoj klinici bi bilo najbolje da se podvrgne neophodno proceduri kako bi ona i David što pre postali roditelji, a sve rade sa Osmehom jer veruju da će sve da prode u najboljem redu", završava naš sagovornik.

foto: Printskrin/Instagram

Davida bije glas da je impotentan!

David Dragojević nedavno je bio u žiži javnosti zbog priča da od partnerke krije da je impotentan. Naime, o ovim detaljima je u javnosti govorila i majka njegove bivše devojke Aleksandre Subotić Ljuba Pantović, koja je i u nekoliko emisija kazala da Dragojević ima problem seksualne prirode, ali da o tome sve vreme čuti. David se povodom njenih izjava nije oglašavao, ali se na društvenim mrežama indirektno obratio bodibilderki navodeći da ona priča neistine.

foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja