Najnovije vesti

GLUMAC I ŠMINKERKA NAJPLAĆENIJI RIJALITI VODITELJI: Maca i Maćićka vode Parove za 5.000 evra!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Sve ima cenu

GLUMAC I ŠMINKERKA NAJPLAĆENIJI RIJALITI VODITELJI: Maca i Maćićka vode Parove za 5.000 evra!

Rijaliti

Procenili smo da bi njih dvoje doprineli podizanju gledanosti i da vredi da ih pošteno nagradimo, pa je mesečna plata od pet hiljada evra sasvim realna i na mestu, kažu u Hepiju

Javnost je još šokirana i u neverici nakon saznanja da će voditelji osme sezone "Parova" biti Jelena Maćić i Dragan Marinković Maca, koji je producentima "Zadruge" zahvalio na ponudi i odlučio se za televiziju Hepi. Fanovi poznate šminkerke i dalje ne veruju da je pristala da bude deo rijalitija čiji je žustri protivnik bila sve donedavno.

Danima je oko toga trajala rasprava na društvenim mrežama. Ispostavilo se da su tačna nagađanja pojedinaca da je Maćićka promenila ploču zbog dobre novčane ponude, odnosno pozamašnog honorara.

Prema saznanjima Kurira, šminkerka i njen novi televizijski partner biće plaćeni po 5.000 evra mesečno.

foto: Filip Plavčić

- Jelena je prvobitno odbila našu ponudu, rekavši da je rijaliti ne zanima. Ali mi nismo hteli da odustanemo. Ona je vrlo elokventna i pametna žena, ume da drži pažnju dok govori, zanimljiva je i kao stvorena za ovakav projekat.

Zvali smo je najmanje desetak puta, sve dok nije pristala da popriča s nama. Rekla je: "Ajde da se bar vidimo kad ste toliko uporni." Kad se sastanak konačno desio, Jelena je shvatila da je ovo posao kao i svaki drugi, da i te kako može sebe da predstavi u pravom svetlu i da vredi pokušati - priča naš izvor s televizije Hepi.

foto: Dragana Udovičić

S druge strane, sa Macom je bilo mnogo teže postići konačan dogovor jer je on nekoliko puta menjao mišljenja i odluke.

- On je prvi pristao, snimio tizer za najavu osme sezone, pa povukao odluku. Tek smo juče potpisali ugovor s njim, prihvatio je ponudu i Maca će, rame uz rame s Jelenom, biti voditelj "Parova". Što se honorara tiče, njih dvoje zapravo nisu ni tražili novac, nego su prihvatili ono što smo im ponudili. Procenili smo da bi njih dvoje doprineli podizanju gledanosti i da vredi da ih pošteno nagradimo, pa je mesečna plata od pet hiljada evra sasvim realna i na mestu - dodao je naš sagovornik.

foto: Filip Plavčić

Ni Jelena ni Maca juče nisu odgovarali na naše pozive. Marinković se, dok ne počnu "Parovi 8", priprema za pretpremijeru predstave "Kakva ti je žena, takav ti je život", dok se Maćićka povukla u izolaciju i ugasila profile na društvenim mrežama, verovatno jer su je neprestano kritikovali zbog novog angažmana.

IVAN ERCEGOVČEVIĆ/ foto: Damir Dervišagić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...