UPLAŠENA, ALI ĆE SE BORITI DO KRAJA

ČEDA ČVORAK BIO MI JE POTENCIJALNI SVEKAR, A SAD NE PRIČAMO! Ivana iz Lune stigla u KARANTIN i otkrila tajnu koju ni njeni roditelji nisu znali! ŠOK! (KURIR TV)

Rijaliti -

Bivša pevačica iz grupe Luna Ivana stigla je u karantin pred ulazak u Zadrugu, i otkrila je da sa Čedom Čvorkom više ne priča i da nisu u dobrim odnosima.

"Kada smo imali hitove, bilo je mnogo novinara i fotoreportera, imali smo dosta uspeha, ali onda je to otišlo jer kada nemaš hita, onda nemaš ništa. Nisam u kontaktu sa Čedom i nismo u dobrim odnosima. Bili smo super prijatelji, bio mi je potencijalni svekar. Imala sam veliku podršku ali to je prestalo, ne znam zašto", otkrila je Ivana.

foto: Sonja Spasić

"Odabrala sam sama da sama guram i finansiram svoju karijeru i odlučila sam da prihvatim kako bi stekla globalnu popularnost", iskrena je Ivana.

"Ove godine ima dosta normalaca. Imaću sigurno svoje momente, kada izađem iz takta, a to se desi kada me dragi ljudi provociraju. Sigurno ću da puknem ako bude neko koristio moje slabosti"!

foto: Sonja Spasić

Ivana je rekla i da nema taktiku kako da što duže ostane u rijalitiju.

"Malo mi je glupo da ja, koja nemam iskustvo, imam neku taktiku. Neću da kontrolišem svoje emocije, biću iskrena, nikada nikoga neću napadati, ali ću da se branim. Želela bih da unesemo neku pozitivnu energiju da se družimo, zezamo, što više zezamo", pozitivna je pevačica, a onda otrkila tajnu koju nisu znali ni njeni roditelji.

"Imam dečka i zaljubljena sam, on nek plače, a i ja ću. Volim ga baš mnogo. Niko ne zna za njega, ne znaju ni moji roditelji. Ajde da vidimo kako će biti", bila je iskrena Ivana.

Kurir.rs/J.S/Foto Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track