Najnovije vesti

MILIJANA I MILOJKO U SUBOTU IZGOVARAJU SUDBONOSNO DA: Crkva neće da nas venča! Ni moji roditelji ni njegova deca ne dolaze na svadbu!
Foto: Printscreen

Veselje

MILIJANA I MILOJKO U SUBOTU IZGOVARAJU SUDBONOSNO DA: Crkva neće da nas venča! Ni moji roditelji ni njegova deca ne dolaze na svadbu!

Rijaliti

U selu Pilatovići nedaleko od Požege sve je spremno za svadbu Milojka Božića i Milijane Bogdanović.

Dvadesetjednogodišnja nevesta s nestrpljenjem čeka da izgovori sudbonosno "da" svom 53 godine starijem vereniku. Venčanica je u ormanu, spremna za oblačenje, kao i svečano odelo u kojem će, kako je Milijana sigurna, Milojko zablistati.

foto: Privatana Arhiva

- Sve je spremno za svadbu! Venčanica odabrana, odelo za mladoženju je spremno. Milojko subotu čeka, koliko vidim, mnogo opušteniji od mene, ja sam sva ustreptala - kaže nam uzbuđena bivša učesnica "Parova", kojoj je verenik oprostio prevaru s Aleksandrom Požgajem u rijalitiju.

Dan pred svadbu kakve u Požegi i Pilatovićima još nije bilo, Milijana i Milojko proveravali su da li je organizacija veselja onakva kako su oni želeli, a mlada je ekskluzivno za Kurir otkrila:

foto: Facebook

- Prva bračna noć biće u našoj nedavno renoviranoj kućici u Pilatovićima! Tu ćemo sviti naše gnezdo.

Po onome što su mladenci osmislili, svadba će početi sutra oko podne u Pilatovićima, a posle 13 sati mladenci će se iz sela uputiti u zgradu opštine Požega, gde će biti održano građansko venčanje. Crkvenog neće biti jer, kako kaže nevesta, SPC ne odobrava stupanje u brak osoba sa tolikom razlikom u godinama.

foto: Pritnscreen/Instagram

- Utvrdili smo i spisak gostiju. Milojkova deca neće doći, ali očekujemo njegovu dalju rodbinu. Od moje rodbine, kako očekujem, doći će stric i strina, roditelji neće, ali će doći baba i, što je najvažnije, doći će moja sestra - kaže Milijana. Svadba počinje oko 16 sati u sali blizu centra Požege.

Izgore joj kesa Ilijana kumuje

Ilijana Vagić kumovaće na svadbi Milojka i Milijane. Vagićeva i mladenci su se upoznali u "Parovima" i ostvarili blisko prijateljstvo.

foto: Printscreen/YT

Da će se na ovom venčanju naći u važnoj ulozi, fitnes instruktorka, koja je raskinula s Mladenom Vuletićem, otkrila je na svom Instagram profilu.

Marija Trajković/ foto: Printscreen/Ig

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...