ONI ĆE BITI LJUTI SUPARNICI U NAJLUKSUZNIJOJ VILI?! Isplivao spisak učesnika Parova! Sve sami JAKI IGRAČI! I trudnica! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Stefan Jokić, Printksin

boriće se do kraja

ONI ĆE BITI LJUTI SUPARNICI U NAJLUKSUZNIJOJ VILI?! Isplivao spisak učesnika Parova! Sve sami JAKI IGRAČI! I trudnica! (FOTO)

Rijaliti -

Rijaliti "Parovi" samo što nije krenuo, a učesnici se drže u velikoj tajnosti. Međutim, neka imena su ipak isplivala, a među njima su Zmaj od Šipova, Đorđe Tomić i trudna izabranica Anđelina Marjanović, Nenad Marinković Gastoz.

Naime, u zemunsku vilu ove sezone ulazi neko koji je već poznat medijima, Zmaj od Šipova. Iako je nedavno imao probleme sa zakonom, Zmaj će se naći pred kamerama popularnog rijalitija.

Postoji šansa da u vilu uđe i Jelena Maćić, međutim još uvek nije poznato da li će se naći u ulozi takmičara ili voditelja.

Đole i Đina takođe će biti stanari vile za nekoliko nedelja, a očekuje se ulazak Nikole Lakića i Coke sa detetom.

Produkcija je pregovarala sa Nenadom Marinkoviće Gastozom kom je ponuđena velika svota novca, te se očekuje i njegovo učešće. Pobednica rijalitija "Snajke" Teodora Radoičić boriće se za glavnu nagradu u osmoj sezoni "Parova", a uveliko se spekuliše da je ona jedan od glavnih favorita.

foto: Youtube screenshot

Kao ponovni učesnici "Parova", navodno se pominju i Elvin Kadrić i Izabela Alijoski koji su ostali zajedno i nakon rijalitija.

- Elvin i Izabela dobili su ponudu produkcije koju nikako nisu mogli da odbiju. Pored toga što će imati pozamašne honorare, njih dvoje su dobili uslove kakve neće imati ostali učesnici, ali o tome ne smem da vam pričam. Rešili su da ovaj put pokažu i deo svoje intime, te će praviti bebu pred kamerama. Njih dvoje svakako planiraju da se uzmu, a beba bi samo učvrstila njihov odnos - otkrio je izvor blizak ovom paru.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs, MV, Alo / Foto: Zorana Jevtić, Stefan Jokić, Printksin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja