Najnovije vesti

haos

BOJIM SE DA NE ODAPNE NA MENI POKUŠAVAJUĆI DA OBORI REKORD! Vladimiru s Ivom ispod jorgana neće biti lako: Crnogorac na mukama, rešio da SKINE BIVŠEG S TRONA! (VIDEO)

Rijaliti

Iva Grgurić i Vladimir Tomović, pobednici izbora za mis i mistera "Zadruge 3" dobili su noćenje na Rajskom vrtu kao nagradu, o čemu su popričali sa Drvetom mudrosti te tom prilikom i otkrili da se i te kako raduju večeri koju će da provedu tamo. 

Međutim, Tomović je brzo okrenuo sve na šalu, najverovatnije trudeći se da Ivu šarmira što pre i što bolje. 

"Ako ima tamo šta da se jede? Nikakve vajde od ove male! Razgovaraćemo večeras o svemu. Sve što ćemo pričati tamo ostaće tamo. Je l' ima tamo kamera u kupatilu?" raspitivao se Tomović, koji je brzo otkrio i da planira da iste večeri njenog bivšeg "skine sa trona". 

foto: Printscreen

Naime, Iva je jednom prilikom ispričala zadrugarima kako je sa bivšim dečkom imala intiman odnos koji je trajao 4 i po sata. Vladimir je sada, izgleda, rešio da postavi novi rekord, ali kako kaže - moraće baš da se napinje.

"Bojim se da ne odapne na meni ako bude pokušao da obori taj rekord. Ako ne može 4 i po sata, ne razvijam nikakve emocije", šalila se i Iva u razgovoru. 

Vladimir je pred odlazak od Drveta takođe istakao, po ko zna koji put, da ne planira uopšte emotivno da se investira, još uvek pod lošim ustikom od prošlog puta. 

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...