Najnovije vesti

MINU ŠIŠALI NA ĆELAVO ZBOG TARE! Tukle su se po SPLAVOVIMA, a Vrbaški je danima bila sva u modricama kad joj je Simova namestila BATINE! Ali od ovoga najviše STRAHUJE
Foto: Printscreen

Imala uslov za ulazak u rijaliti

MINU ŠIŠALI NA ĆELAVO ZBOG TARE! Tukle su se po SPLAVOVIMA, a Vrbaški je danima bila sva u modricama kad joj je Simova namestila BATINE! Ali od ovoga najviše STRAHUJE

Rijaliti

Mina Vrbaški ušla je u ,Zadrugu 3" i tako postala ravnopravní učesnik, a jedan od uslova koje je postavila produkciji jeste da bude zaštićena od cimerke i bivše drugarice Tare Simov, zbog koje je pre nekoliko godina ošišana na ćelavo. Kako naš izvor navodi, Mina je zahtevala da u slučaju fizičkog kontakta sa Tarom, ona bude izbačena iz kuće.

foto: Printscreen

- Mina i Tara bile su jako bliske prijateljice sve do trenutka kada su se sukobile oko istog dečka. Kada se situacija između njih zakuvala, Tara je tadašnjoj Mininoj devojci ispričala da je Mina vara, posle čega ju je ta devojka brutalno pretukla i ošišala na ćelavo. Minin i Tarin rat trajao je mesecima, čak su se potukle i na jednom prestoničkom splavu, a sumnjalo se da je i batine koje je Mina dobila od grupe muškaraca nekoliko meseci kasnije namestila upravo Tara - priča izvor i objašnjava da je Vrbaški tražila zaštitu u strahu da će je bivša prijateljica napasti dok spava ili dok ne gleda.

- Jedan od glavnih razloga zbog kojih se Mina toliko premišljala oko ulaska u rijaliti upravo je Tarino nasilničko ponašanje. Objasnila je da vuče traume od nasilja koje je pretrpela kako od te devojke tako i od njenih prijatelja, te da strahuje da će je napasti i povrediti dok spava.

Ispričala je da je posle batinanja nedeljama bila modricama i da ne želi ponovo da prolazi kroz to.

Kada je sa produkcijom dogovorila da Tara će posle najmanje greške ili fizičkog napada biti izbačena, pristala je da bude učesnik.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo/Foto Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...