NEKOME ĆE DA PADNE NA PAMET I DA GA OTRUJE! Ima svakakvih ljudi, šta znam! Dalila je zbog ovoga spremna da NAPUSTI RIJALITI?!
Foto: Printscreen

ZAPANJILA

NEKOME ĆE DA PADNE NA PAMET I DA GA OTRUJE! Ima svakakvih ljudi, šta znam! Dalila je zbog ovoga spremna da NAPUSTI RIJALITI?!

Rijaliti -

Dalila Dragojević nije krila da je sa suprugom Dejanom ispregovarala da, kada uđe u rijaliti, oni kao bračni par dobiju zajednički krevet. Takođe, imali su u planu i da povedu kućnog ljubimca sa sobom pred kamere, ali Dalila ga je iz straha ipak ostavila ocu na čuvanje.

"Pre ulaska smo pričali sa ljudima iz produkcije da imamo zajednički krevet, što su nam rekli. Trebalo je i naš pas Tedi da uđe i da kod kreveta bude kućica za njega. Tedija nismo poveli iz hiljadu razloga. Neki od njih su to što je on jako mali pasi i ne bih volela da ga neko slučajno ili namerno zgazi. Ne znam kome šta može da padne na pamet da mu baci nešto pokvareno da ga otruje, svakakvih ljudi tamo ima. Mislim da mi taj stres dodatno ne treba zato mislim da je najbolje da ga čuva moj tata. Naravno jako će mi faliti i iskreno se nadam kada budu bile posete porodica za Novu godinu da će i Tedi ući da ga vidim", ispričala je Dalila.

Inače, Dalila nije krila nezadovoljstvo zbog prozivki što dolazi iz drugog rijalitija, te i da je spremna da zbog istih napusti Imaginarijum.

"U prethodnim sezonama, da svakom ko je došao iz 'Parova' kažu: 'Idi tamo u onu rupu", tako da ako smo mi ti koji smo došli iz rupe, onda možemo automatski da napustimo 'Zadrugu", oštra je bila ona.

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja