POTRESNA ISPOVEST OCA 13 DECE! Žena ga je varala sa tetkinim mužem, a on je svim silama sebe ubeđivao da TO NIJE ISTINA! DRAMA!
Foto: Happy screenshot

ZA TO NIJE HTEO NI DA ČUJE

POTRESNA ISPOVEST OCA 13 DECE! Žena ga je varala sa tetkinim mužem, a on je svim silama sebe ubeđivao da TO NIJE ISTINA! DRAMA!

Rijaliti -

Slavoljub Katić iz Majdanpeka prvi je podelio svoju životnu priču u okviru "Ispovesti" u vili "Parova". Ženio se dva puta i ima trinaestoro naslednika, ali nije sigran da su sva deca njegova.

Naime, od prve žene, koja je imala 15 godina kada se udala za njega, razveo se zbog prevare, u kojoj ju je sam uhvatio. Posle nekolik omeseci koje je proveo u zatvoru saznao je da mu je supruga ponovo u blaženom stanju, a on je sebe ubeđivao da ga muče loše misli, pa je dugo odlagao saznanje da je prevaren.

Inače, kada su došli u Beograd sa namerom da otpočnu život daleko od ženinih roditelja, naišli su na problem - tačnije niko nije želeo da im iznajmi stan baš zbog toga što su tada imali četvoro dece. Morali su da se vrate u Majdanpek, gde su problemi postali još veći.

"Hoću da se uradi DNK i ako treba da idem na Poligraf", izjavio je Slavoljub, koji po svaku cenu želi da sazna da li je svako dete njegovo i nada se da će mu upravo ovaj rijaliti i pomoći u tome.

foto: Happy screenshot

Jedan od najtežih trenutaka koji su mu se ikada dogodili bio je taj kada mu je dete dobilo žuticu, a doktor mu je uputio jeziv savet:

"Ono što treba da živi nek živi, a ono što ne treba da živi - ne treba. Dete ima srčane mane...." pričao je Slavoljub šta mu je doktor rekao, ističući da za tako nešto nije hteo ni da čuje.

Odmah je otišao u bolnicu da vidi kako mu je dete. "Dete je bilo u bolnici četrdeset i nešto dana..." prisećao se Slavoljub.

Dete je uspelo da se oporavi, što mu je dalo samo vetar u leđa da se bori još više. Tada mu, kako se navodi, i posao kreće na bolje.

foto: Happy screenshot

Strašno saznanje da ga je prva žena varala sa mužem njegove tetke, međutim, nije dovelo do rastanka. Tada su se, naime, ponovo odlučili da pokušaju da nastave život u prestonici.

Između ostalog, Slavoljub je naočigled svih ispričao i da je bio u zatvoru tri meseca zbog, kako kaže, čekova. Kada je izašao iz zatvora saznao je da mu je žena ponovo u drugom stanju i već tada mu je postalo sumnjivo da se nešto događa "van protokola", ali nadao se da su to samo trenutne loše misli.

Broj dece je samo rastao, a njegova borba za njih postaje još teža. Život ga nije štedeo, a po svemu sudeći ni bivša žena, za koju tada nije bio siguran da ga je varala, tačnije - želeo je da veruje da nije.

Takmičari su ga sve vreme pomno slušali, u neverici šta je sve preživeo.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs, M.G/Happy/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja