Najnovije vesti

hit

PALA VRELA AKCIJA U KAZANOVINOJ KUĆI! Miljana i Zola nisu mogli da odole a da se ne zavuku ispod pokrivača: Sve je pucalo OD STRASTI! (VIDEO)

Rijaliti

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pre nego što su se rastali prepustili su se strastimja i prodrmali jorgan, srećni što su "prepeglali" određene nesuglasice. Par se, inače, sastao u Kazanovinoj kući na Rajskom ostrvu "Zadruge 3" te zvanično obelodanio Miljaninu trudnoću, a nakon brojnih poljubaca i zagrljaja, po svemu sudeći pala je i vrela akcija. 

Miljani i Zoli očito nimalo nisu smetale kamere za koje su sigurno bili svesni da ih sve vreme snimaju, pošto je veoma malo onih koje nije zanimalo da li je Kulićeva stvarno ponovo u drugom stanju, te da li će zadržati bebu. 

foto: Printscreen

Kada je došlo vreme da se rastanu, nisu mogli da prestanu da se drže za ruke, a poljupci su samo pljuštali. Nije im bilo svejedno, jer nije sigurno kada će se tačno videti ponovo. 

foto: Printscreen

Podsetimo, Miljana Kulić nakon kućnog testa za trudnoću obavila je i analize krvi, te onda i potvrdila da je zaista u drugom stanju. Sa Zolom je popričala o svemu koliko im je vreme i mesto dozvoljavalo, a njena majka Marija sve je nervozno posmatrala sa strane, komentarišući kako je ovo pravo vreme da pokažu koliko su ozbiljni i koliko se zapravo vole. 

foto: Printscreen

"Šta ima meni da čita (rezultate testa)... Još kaže Miljani - pročitaj majci. Bezobrazluk! Oni će da ga čuvaju, neću sigurno ja. To ne folazi u obrzir. Rekla sam. Kraj. Nek' se pokažu sad! I koliko se vole i koliko su ozbiljni", gunđala je Marija, oko koje su stajali i sedeli brojni znatiželjni, ali i zabrinuti zadrugari.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...