ALEKSANDRA IMA DETE SA OPTUŽENIM ZA RATNE ZLOČINE: Sada je ušla u rijaliti, a ovo je njena ŽIVOTNA PRIČA! Ima šta da POKAŽE!
Foto: Printscreen

TEŠKE TEME

ALEKSANDRA IMA DETE SA OPTUŽENIM ZA RATNE ZLOČINE: Sada je ušla u rijaliti, a ovo je njena ŽIVOTNA PRIČA! Ima šta da POKAŽE!

Rijaliti -

Aleksandra Jakšić bila je u vanbračnoj zajednici s policajcem osuđenim u Švedskoj na doživotnu robiju zbog ratnih zločina na Kosovu, Milićem Martinovićem.

Aleksandrinom bivšem partneru je u međuvremenu ukinuta presuda zbog nedostatka dokaza, ali iako su se rastali, njihova veza je zapravo neraskidiva jer imaju ćerku od 12 godina. Međutim, život pored Milića očigledno joj nije bio lak, jer je njen vanbračni suprug vodio paralelni život - imao je suprugu i decu.

Aleksandra za Kurir kaže da joj novac nije motiv zbog kojeg je ušla u „Parove“.

- Verujem da osoba s fakultetom, završenom muzičkom školom, odsek klavir, može da pokaže nešto što će se dopasti narodu - poručila je ona.

Inače, dok je radila kao model, bila je u vezi s vlasnikom jedne svetski poznate modne kuće. Tu se nije zaustavila, pa je pre dve godine ponovo dobila dete, ovog puta sa jednim advokatom iz Italije.

foto: Happy screenshot

Kurir / I. E, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja