JA SAM SRAMEŽLJIV, ALI SA NJOM MI NIJE NEPRIJATNO DA PRIČAM O S*KSU! Luni Đogani PSIHIJATAR pored dečka nije potreban! Miljković se ne plaši PREVARE, a onda je spomenuo ANABELU!
Foto: Printscreen/Instagram

uživa

JA SAM SRAMEŽLJIV, ALI SA NJOM MI NIJE NEPRIJATNO DA PRIČAM O S*KSU! Luni Đogani PSIHIJATAR pored dečka nije potreban! Miljković se ne plaši PREVARE, a onda je spomenuo ANABELU!

Rijaliti -

Marko Miljković uživa u vezi sa Lunom Đogani, a kako su mesecima gledaoci imali prilike da gledaju nervne slomove ćerke Anabele Atijas pred kamerama "Zadruge 2" svi su strepeli kako će se Đoganijeva ponašati kada bude izašla iz rijalitija, pa njoj i di-džeju nisu prognozirali zajedničku svetlu budućnost.

- O s*ksu pričam samo sa Lunom, samo pred njom mi nije neprijatno. Trudio sam se da budem kulturan dok sam bio u "Zadruzi" i želim da ostanem takav. Baš uživamo, verovatno sam ja sada njen psihijatar! - hvali se Miljković i dodaje da je siguran da ga Đoganijeva neće prevariti:

- Ne verujem da će napraviti neku glupost. Nisam ljubomoran na druge muškarce. Evo, uskoro Luna treba da nastupi sa MC Stojanom i ja joj u potpunosti verujem da će se prema njemu ponašati samo kao prema kolegi.

U medijima se spekulisalo da je Miljković imao nešto i sa majkom Lune Đogani, a sada je najavio da će pokušati da je spoji sa nekim svojim drugom.

- Sa Anabelom sam sada dobar, strasti su se smirile, rešili smo sve nesuglasice. Podržala me je na promociji moje modne marke. Nedavno se razvela i potrudiću se da budem tu za nju, da joj pomognem šta god joj zatreba. Nisam najbolji provodadžija, ali ne bih imao ništa protiv ako "klikne" sa nekim mojim drugom. Ja mogu da je posavetujem ko je dobar za nju. Anabela je sada povređena i verujem da nije spremna za novu vezu, ali videćemo šta donosi dan, a šta noć - rekao je Marko.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, MV, Informer / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja