Najnovije vesti

SVI BI DA BUDU OTAC MILJANINOG DETETA! KUVAR IZ KRČEDINA ZNA I SEKUND KAD JE OSTALA TRUDNA S NJIM! Samo još da mu se poklope datumi!
Foto: Sonja Spasić, Facebook

OBRT

SVI BI DA BUDU OTAC MILJANINOG DETETA! KUVAR IZ KRČEDINA ZNA I SEKUND KAD JE OSTALA TRUDNA S NJIM! Samo još da mu se poklope datumi!

Rijaliti

Drama Miljane Kulić privlači veliku pažnju gledalaca "Zadruge 3" u poslednje vreme, a sve je počelo kada je rijaliti zvezda otkrila da je trudna.

Dok ona tvrdi da je otac njen dečko Lazar Čolić Zola, u spoljnom svetu najpre se oglasio i crnogorski pevač Bojan Tomović koji tvrdi da je Miljana zatrudnela sa njim. Sada se situacija dodatno komplikuje, budući da još jedan muškarac tvrdi da je imao intimne odnose sa Kulićkom, i to bez zaštite. Reč je o Miletu Mirkoviću iz Krčedina.

"Miljanu sam upoznao još dok je boravila u prošlom rijalitiju. Tamo sam s vremena na vreme odlazio kao kuvar. Odmah smo se prepoznali i postali smo zaista dobri prijatelji. Nakon toga, desilo se da sam imao težak period u životu, bio sam bolestan, a Miljana mi se zaista našla. Trudila se da mi pomogne oko izbora lekara, zatim mi je davala moralnu podršku, jednostavno, bila je tu za mene kao da se znamo čitavog života. Nikada joj to neću zaboraviti. Kada je sve to prošlo, nastavili smo sa svojim životima, ali smo se ponekad čuli. Međutim, nakon "Zadruge 2" i čitave situacije sa Zolom, poželeo sam da joj uzvratim makar malo za sve ono što je ona meni pomogla. Dobio sam poziv da odem kod nje u Niš, i priznaću vam, ugostili su me i ona i njeni roditelji kao nikada niko ranije. Pravi su domaćini i svaka im čast", počeo je svoju ispovest.

foto: Printscreen/Pink

- Kod Miljane sam bio dva dana, družili smo se, pričali o svemu, pokušao sam da joj skrenem pažnju na to da Zola nju zaista samo finansijski iskorišćava, ali ona nije želela ni da čuje moju stranu priče. Malo po malo, dok smo ležali u krevetu, desio se poljubac... A nakon toga i s*ks. Imali smo odnose više puta, a sve se to dešavalo 28. avgusta. Zato sam ubeđen da je dete koje Miljana nosi moje, i zato želim da se uradi DNK, jer ako se ispostavi da sam u pravu, nema potrebe da Zola priznaje moje dete i snosi odgovornost za njega", siguran je u sebe. 

Kako Mirković tvrdi, i Miljana zna da Zola nije otac, ali jednostavno ne želi da kaže, jer je slepo zaljubljena u di-džeja.

"Ukoliko se putem analize dokaže moje očinstvo, ulazim u Zadrugu da ih razdvojim, jer, prvo kao prijatelj ne želim da je Zola uništava i uzima joj novac, a onda i kao budući otac, želim da moje dete odrasta uz mene! Sa Miljanom bih sigurno pokušao da ostvarim emotivnu vezu, zašto da ne!

Mile sa jedne strane želi da bude Miljanina podrška, a sa druge kaže da bi produkcija zajedno sa čelnim ljudima rijalitija "Zadruga" morala da da dobar honorar, jer bi i on stavio svoj život na tacnu!

Da li je ovo samo još jedan potez da neko skrene pažnju na sebe, ili je ovaj mladić u pravu, videćemo u narednim danima.

foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/Srbijadanas/Foto Printscreen/FB/Sonja Spasić 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...