Najnovije vesti

MILJANA KULIĆ POSLUŠALA MAJKU: Rešila da prekine trudnoću, EVO KAD! Zaplakala naočigled SVIH!
Foto: Printscreen, Amidži šou

nije joj lako

MILJANA KULIĆ POSLUŠALA MAJKU: Rešila da prekine trudnoću, EVO KAD! Zaplakala naočigled SVIH!

Rijaliti

Miljana Kulić definitivno je rešila da sada nije vreme za drugu bebu, te se nada da će dobro podneti zahvat, a zatim se u potpunosti posvetiti malom Željku, za čim najviše čezne. Kako je istakla, niko ne zna kako se ona oseća kada se zaigra sa bebicom, a onda dođe vreme da "zaigra rijaliti". 

"Odlučile smo da Miljana sutra ode na kiretažu", rekla je Marija Kulić ozbiljna lica. 

"Sada drugi put da se dete trese, nisu uslovi, nije vreme, nije se Zola pokazao... Daj da vidimo, neka pokažu dela, vreme neka pokaže... dete je dva rijalitija ovde a dadiljom (Željko)" govorila je ona, a onda se i Miljana nadovezala. 

"Pričale smo o tome danas i ovih dana. Mene apsolutno sve brine kad budemo izašli napolje, Zola i ja. Stambeno nismo obezbeđeni, treba tek da kupujemo stan, tražimo, ne znamo ni državu ni grad gde ćemo živeti..." nabrajala je tužna Miljana razloge, vidno potresena zbog zahvata na koji se odlučila.

Kako je istakla, ovo je prvi put da ide na kiretažu i nada se da će sve proći kako treba. Zola se, kaže, ne oseća dobro povodom novonastale situacije. Napomenuo joj je još jednom da je voli najviše na svetu i da treba to konačno da shvati, ali da mu je zbog ove odluke teško kao što je i njoj.  

"Nije ni vreme ni mesto ni okolnost da se dete rodi", zaključila je Kulićeva, koja se u "Amidžiju" tada rasplakala naočigled svih. 

foto: Printscreen, Amidži šou

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Amidži šou

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...