MILJANA STUPILA U KONTAKT SA ZOLINOM MAJKOM! Ispričala joj kako ju je ostavio muž pa ZAPLAKALA za nerođenim unučetom!
Foto: Printscreen

potresno

MILJANA STUPILA U KONTAKT SA ZOLINOM MAJKOM! Ispričala joj kako ju je ostavio muž pa ZAPLAKALA za nerođenim unučetom!

Rijaliti -

Miljana Kulić vratila se u Belu kuću "Zadruge 3" pa objasnila Zoli da zbog bronhitisa nije mogla na kiretažu. Zahvat je sada isplaniran za 25. Takođe, ona mu je, u društvu majke Marije otkrila o čemu je razgovarala sa ocem Sinišom, kao i njegovom majkom Bosom u prisustvu obezbeđenja rijalitija.

"Tata mi je rekao - šta god da odlučiš, uz tebe sam. Kaži tata koliko ga voli", obratila se Miljana Mariji.

"Pitao je je l smo ti kupili cigare. Rekoh nismo imali pare, kupili smo samo dve kutije", nadovezala se Marija, a onda nastavila o razgovoru sa Zolinom majkom Bosom:

"Sve je super, podržava vas. Super je žena", rekla je Marija.

"Teško joj je mnogo, plakala je. Kaže da ti se u očima vidi da si tužan, da si se smejao zbog drugih ljudi, da te ona najbolje poznaje. Da se u potpunosti slaže i da joj je mnogo žao zbog ovoga, jedva čeka baka da postane. Rekla je da se ti i ja volimo, da je uz nas, da se ne svađamo i da budemo jedno uz drugo", rekla je Miljana.

"Ja sam joj rekla da će ona da traži da ti vrati pare, da reši ugovor. Rekla je da se slaže da rijaliti nije za trudnoću. Rekla je da je nju isto tako ostavio muž i da u potpunosti razume Miljanu i da joj je mnogo žao zbog svega", dodala je Marija.

Potom, Miljana se pravdala da nije dobila informacie iz spoljnog sveta jer je uslov pred kiretažu imala da se vidi sa Zolinom majkom i svojim ocem, a da je to uradila u prisustvu obezbeđenja.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja