Najnovije vesti

ĆERKU TI NISAM DIRALA ZBOG TEBE! Luna Đogani više ne da na sebe! Pokrenula krivični postupak protiv NJE i POLICIJA DOLAZI U ZADRUGU da je vode
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

ĆERKU TI NISAM DIRALA ZBOG TEBE! Luna Đogani više ne da na sebe! Pokrenula krivični postupak protiv NJE i POLICIJA DOLAZI U ZADRUGU da je vode

Rijaliti

Luna Đogani pokrenula je krivični postupak protiv učesnice treće sezone rijalitija "Zadruga" Saške Karan.

Đoganijeva je pokrenula tužbu jer ju je Saška tokom boravka u "Zadruzi" više puta nazvala ku*vom u toku svađe sa njenim ocem Gagijem Đoganijem.

Tako je Luna rešila da urgentno potraži pravdu na sudu, kom je već dostavila materijal kao dokaz da je Saška vređala.

foto: Marina Lopičić

- Luna je unajmila advokata i tražila da sastavi tužbu za krivicu zbog reči koje je Saška izgovorila. Zato što je u pitanju krivična prijava, Sašku će policija izvesti iz "Zadruge", kako bi je saslušala. Ona će morati da dokaže tvrdnje da je Luna naplaćivala seksualne usluge - govori dobro obavešten izvor.

Lunu je najviše pogodilo to što je Saška to iznela pred njenim ocem i zato je odlučila da je sudski goni.

- Dosta mi je više da me blate po rijalitiju, sada će morati da dokaže svoje tvrdnje, lepo tužba, pa će sledeći put paziti šta priča u rijalitiju - rekla je Luna.

Podsećamo da je Karanova tokom svađe sa Gagijem iznela uvrede na račun njegove ćerke Lune Đogani, nazivajući je prostitutkom.

- Treba da mi zahvališ što onu tvoju ćerku je*ačicu nisam dirala zbog tebe! Lunjara, prostitutka koja ide iz kreveta u krevet - bez dlake na jeziku urlala je Saška, a Gagi je rešio da ne pada na provokacije, te se držao po strani.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Rijaliti/S.telegraf/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...