NATALIJA PROLAZI KROZ PAKAO! Moli da je puste iz rijalitija samo da ovoj ženi ZAPALI SVEĆU! Jedva stoji od tuge!
Foto: Damir Dervišagić

slomljena

NATALIJA PROLAZI KROZ PAKAO! Moli da je puste iz rijalitija samo da ovoj ženi ZAPALI SVEĆU! Jedva stoji od tuge!

Rijaliti -

Natalija Ibraimov, poznatija kao Natalija Trik FX, drhtavim glasom pred nominacije zamolila je produkciju da je pusti na kratko iz šoua, da bi majci zapalila sveću. Kako kaže, svesna je toga da je ušla na brzinu te da po ugovoru nema takvih mogućnosti, ali se ipak obratila za uslugu.

"Pre svega moram da se obratim produkciji... Pošto sam 'na brzaka' ušla i nemam to zapisano u ugovoru... Juče je bio najtužniji dan u mom životu, juče je bio pomen mojoj majci. Zamolila bih ako mogu da izađem napolje da zapalim majci sveću, a ako ne, zamoliću oca da to uradi umesto mene", rekla je ona tužnim glasom.

Od tuge jedva je stajala i sve vreme pridržavala se za ramena svog supruga.

Podsetimo, Natalija je u razgovoru sa Miljanom Kulić otkrila detalje porodične tragedije, pokušavajući cimerki da objasni koliko treba da vodi računa o sebi, ali i njenoj majci.

"Meni je mama umrla. Kad mi je pričala dok sam bila devojka, govorila sam: 'Dosadna si'. Sad znam da je sve bila u pravu... Imala sam 35 godina kad je umrla. Sad imam 48 godina. Imala je rak materice. Samo odjednom je umrla. Samo se razbolela odjednom i umrla. Nije znala da je bolesna, odjednom joj je pozlilo. Povraćala je, vrtelo joj se u glavi, bilo joj je muka i bolela ju je glava. Mislila je da je to zbog migrene. Padala je u nesvest. Radili su joj analize i nažalost ustanovili su joj najgori oblik bolesti. Umrla je za mesec dana... Slušaj Mariju. Sve što ti kaže je u pravu. Mama ti ne želi zlo. Ona ti želi samo najbolje", savetovala je ona Miljanu tada.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja