DRAMA

MILJANA POSLE KIRETAŽE OSTAVILA ZOLU?! Podbula od suza sljuštila mu SVE U LICE pa zajecala: Šta ako me je ta beba zavolela?! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić Zoli preko flerta sa Majom nikako ne prelazi. To je čak i jedan od glavnih razloga zašto ga je ostavila čim se vratila sa intervencije. Osim što je odlučila da prekine trudnoću, Miljana je donela i snažnu odluku da joj se "takva glupost više nikada ne desi", a koliko joj je teško nikako ne uspeva da objasni di-džeju.

"To je ku*vanjsko ponašanje devojke u koju si se ti klela! Ja sam video u kakvom ste vas dve odnosu, rekla si da ti je drugarica! Okej, ostavi me slobodno. Ja sad treba tebi da se pravdam..." pričao je Zola.

"Ja sam tebe već ostavila. Rekao si joj: 'Kako imaš lep osmeh, tvoj osmeh kupuje" , citirala je uplakana Miljana.

"Ti si bolesna, nigde veze to!" uporan je bio Zola.

"Posle rijalitija ću se posvetiti sebi i niko me ne zanima. Dovešću svoju liniju do savršenstva. Znam koliko sam lepa, što se tebe tiče, katastrofa", ispalila je Miksi kao iz topa, još uvek potresena od kiretaže koja joj nimalo lako nije pala.

foto: Printscreen

"Ne znam šta da radimo Lazare. Ja ne mogu sa tim da živim", jecala je Kulićeva.

"Miksi, znala si da će se to dogoditi. Imaš mene! Daće nam dragi Bog da imamo još, ovakve su bile okolnosti. Moramo biti jedno uz drugo. Podržavati se", nije spuštao loptu Zola, ali Miljana nije htela ni da čuje za to.

"Ne smemo sebi dozvoliti više ovu glupost. Jesam li ja ubila prvo srce deteta? Ja se ničega ne sećam... I šta ako me ta beba zavolela? Ja sam danas ubila to dete", plakala je Miljana, dok je Zola pokušavao da je uteši, iako m uje zvanično saopštila da više ništa ne želi da ima sa njim.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja