MINA RAZVALJIVALA VRATA, HOĆE DA BEŽI! Đetić se ljubakao pred njom sa Majom! Bacala stvari, vrištala! Nastao HAOS, a Tomovićeve reči su je izbezumile! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Ljubomora

MINA RAZVALJIVALA VRATA, HOĆE DA BEŽI! Đetić se ljubakao pred njom sa Majom! Bacala stvari, vrištala! Nastao HAOS, a Tomovićeve reči su je izbezumile! (VIDEO)

Rijaliti -

Mina Vrbaški ove noći imala je žestoku svađu sa Vladimirom Tomovićem, nakon što je videla koliko je ovaj ukućanin bio blizak sa Majom Marinković. To je Minu pogodilo, pa je ova ukućanka bacala stvari po imanju, plakala i svađala se sa cimerima.

Nakon svađe sa Vladimirom Tomovićem i Ivom Grgurić, Mina je otišla u sobu za rehabilitaciju, gde je plakala. Odmah su u ovu prostoriju došli Iva Grgurić, Stefan Karić, Vladimir Tomović, ali i Marko Janjušević Janjuš. Tada su se svi oni žestoko posvađali.

"Nemoj da budeš takva! Šta je ovo? Nemam više živaca i razumevanja! Moji su u pravu, treba da se sklonim! Podigao sam je i šta? Da li je to razlog? Ženo, sredi se! Ovo može samo jednom sa mnom da uradiš! Ja ovo da namerno radim, tamo bih bio", rekao je Vladimir i dodao: "Ovo da trpim ja? Umesto da se veselim! Ma beži bre, tamo... Sutra će da dođe i da se izvinjava", govorio je Vladimir.

"Svi izađite napolje! Ti mene povređuješ! Ja ti iskreno govorim! Praviš najgore od mene! Ti si taj koji se igra! Ti ovo radiš namerno! Pusti me samu! Molim te! Šta se ljubiš sa njom? Ona to meni namerno radi!", vikala je Mina.

Mina je potom napustila sobu i pokušala da razbije vrata kako bi pobegla iz rijalitija, ali je ipak uspela malo da se smiri i odustala od svoje namere.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track