TARA JE BRUTALNO NAPALA NJENOG BRATA, A SARA ZNA ZBOG ČEGA: Nije u pitanju pivo, već OVO! Simova se uvlači RIJALITI IGRAČIMA!
Foto: Printscreen

OSULA

TARA JE BRUTALNO NAPALA NJENOG BRATA, A SARA ZNA ZBOG ČEGA: Nije u pitanju pivo, već OVO! Simova se uvlači RIJALITI IGRAČIMA!

Rijaliti -

Sara Reljić oglasila se nakon što je njenog brata brutalno napala Tara Simov.

Pevačica je gledala šta se sve dešavalo, pa iznela svoje mišljenje.

"Naravno da ni unutra, ni napolju nije stvar u jednoj limenci piva, nego je stvar što je ona njemu dala najmanji nedeljni budžet, a onda se ona naljutila što je on njen nastup na "Zadrugoviziji" ocenio kao najgori", započela je Sara, pa nastavila:

foto: Printscreen

"Iskreno da kažem, meni da je neko to rekao, rekla bih da nisam dovoljno vežbala, kao što oni nisu. Ali joj je Filip kriv što je ona imala najgori nastup. Onda ona njemu nije dala limenku piva zato što je luta na njega, a posle toga rekla da joj ta limenka nije bitna. Tako da, to su neki dvostruki standardi, koje ja ne razumem. Moram da kažem da mi je žao nje i njene životne priče i ne bih volela da se bilo ko nađe u toj situaciji. Ona bi trebalo da malo više povede računa oko svojih prijatelja, a ne da se uvlači ljudima koji su samo rijaliti igrači."

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja