JELENINA PORODICA ZABRINUTA ZBOG S*KSA SA VLADIMIROM: Pešićeva je lepo vaspitana, samo da se NE ZANESE pred kamerama!
Foto: Printscreen/TV Pink

strah im ušao u kosti

JELENINA PORODICA ZABRINUTA ZBOG S*KSA SA VLADIMIROM: Pešićeva je lepo vaspitana, samo da se NE ZANESE pred kamerama!

Rijaliti -

Roditelji Jelene Pešić zabrinuti su da se zadrugarka previše ne opusti pred kamerama rijalitija te se ne upusti u intimne odnose sa Vladimirom Tomovićem.

Pešićeva je do početka "Zadruge 3" bila anonimna devojka, a sada ima punu podršku porodice i prijatelja za sve što radi u rijalitiju. Jedino od čega strahuju je da će se još više zaljubiti u Vladimira Tomovića i da će spavati sa njim. To ih zabrinjava, otkrila je Tana, drugarica Pešićeve. Jeleninim najmilijima je jasno da je ona pronašla u kršnom Crnogorcu ono što Jeleni Vladimir predstavlja jednu vrstu izazova, kao i da je podseća na bivšeg dečka.

- Jeleni se sviđa to što je Vladimir vezan za porodicu, kao i ona. Deluje kao da su sličnog, ako ne i istog vaspitanja. Tradicionalni su i posvećeni najmilijima. Ona je imala ranije jednog dečka Crnogorca, mada je u toj vezi bila mlada i neiskusna. Jeleni se dopada i kažu da ceni čojstvo i junaštvo kod Tomovića i to što je zaštitnik, što je za nju veoma bitna osobina kad je muškarac u pitanju. Jako su nam zanimljiv par Jelena i Vladimir, ali se plašimo da se pred kamerama ne zanesu i zaborave da ih svi mi gledamo, priznaje Jelenina drugarica i nastavlja da otkriva od čega najviše strahuju Jelenini najmiliji:

foto: Printskrin / You Tube

- S*ksa sa Tomovićem, toga se plašimo! Ako se desi, neka ide život, nećemo joj zameriti, ali ne bismo voleli. Ne znam, ne bi trebalo da ide tako daleko, ali ko će da stane iza toga kad joj se udvara tako lep i šarmantan muškarac kao što je Vladimir. Jelena je rekla da Vlada ima osobine kao njena braća i to je za nju već ogromna stvar. Vladimir je zgodan, najlepši, najmuževniji i najpoželjniji u rijalitiju, a prostor u kojem borave je zatvoren. Nijedna mu ne bi odolela. Dalje, Jelenina drugarica priznaje da njeno mišljenje o Tomoviću ne deli celo okruženje Pešićeve i da mu je otprilike pola njih naklonjeno. Mnogo je onih koji ne žele da Jelena bude u vezi sa Vladimirom zbog toga što je zaveo pola kuće i što igra igru. Ne bismo voleli da Jeca bude njegova igračka i toga se plašimo. Ako se Jelena upusti u dublju priču sa Tomovićem, ja mislim da će ona znati da ga smiri i da mu ne dozvoli da šara. Prevaru mu ne bi oprostila - samouvereno je rekla Tana.

1 / 7 Foto: Printscren

Tana naglašava da je kroz druženje sa Jelenom shvatila je da ona teško ulazi u emotivne veze.

- Jelena je iz fine i veoma kulturne porodice i nikada sebi ne bi dozvolila nemoralno ponašanje. Ona je tradicionalno vaspitana, za razliku od većine cimera. Kao što vidite, Jelena je prijatelji drug pre svega, a izuzetno je lepa mlada žena koja na svakom koraku pridobija simpatije ljudi. Muškarci su uvek obletali oko nje, i u prepunom klubu u nju se zagledaju. Međutim, ona nikad nije dala broj telefona nekom dečku u klubu. Ona je svesna svog izgleda, ali ga ne smatra svojim glavnim kvalitetom. Jelena je teška osoba kad je u pitanju emotivna veza jer teško pušta muškarce u svoj svet. Oko nje muškarac mora mnogo da se trudii da je dugo osvaja - tvrdi Tana, koja nije želela da se otkriva njeno puno ime i prezime, kao ni fotografija, zbog prirode posla kojim se bavi.

foto: Printscreen

Kurir.rs, MV, Rijaliti / Foto: Printscreen/TV Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja