Najnovije vesti

MOJI RODITELJI MRZE PRAVOSLAVCE I ZATO NE VOLE BANETA: Ermina Pašović izazvala GNEV šovinističkom izjavom! STIDIM GA SE
Foto: Printscreen

Raskrinkala se

MOJI RODITELJI MRZE PRAVOSLAVCE I ZATO NE VOLE BANETA: Ermina Pašović izazvala GNEV šovinističkom izjavom! STIDIM GA SE

Rijaliti

U Zadruzi je nastao opšti haos kada je ušla Jasmina Čolak, Banetova mama, i iznela svoje mišljenje o Ermini Pašović. Ermina je bežala po imanju i pravdala se svim cimerima da nije istina šta Jasmina priča, te da je došla sa ciljem da odvoji nju i Baneta.

Pašovićeva je u razgovoru sa Stefanom Miloševićem otkrila da je rijaliti Zadruga 3 ispod nivoa njenoj porodici, a isto tako je i šokirala javnost kada je šapnula zadrugaru razlog zbog kojeg je njena porodica protiv Čolaka.

- Moja cela porodica je na nivou i ima ime, drži do sebe, njima je sve ovo i moj ulazak ispod nivoa, oni su protiv Baneta, prvenstveno zbog pravoslavne veroispovesti. Moji roditelji mrze pravoslavce, zato su protiv veze sa Banetom - šokirala je Ermina i rekla Stefanu kako Jasmina navodno zna za to, a potom mu ispričala kako je tekao razgovor između njih dve.

foto: Printscreen

- Pa kakva će vam onda tamo biti podrška, kako ćete vi živeti zajedno ako je tvoja porodica protiv mog sina - pitala ju je Jasmina.

- Nikakva - navodno joj je odgovorila Ermina.

Međutim, Pašovićeva je nakon ulaska u rijaliti rekla Banetu da imaju podršku kao par od njenih najbližih, što je Jasmina odmah po dolasku demantovala.

- Neću da pričam, ne smem da pominjem moju porodicu, ali mene je bilo sramota da me napolju neko vidi sa njim, bilo me je sramota kada mi je prišao jer je to jedan Bane Čolak, lažov, jurio me je dve nedelje - rekla je ona.

foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...