POSLEDNJI PUT KAD SMO SE VIDELI NIJE MOGAO NI GLAVU DA DIGNE! Dejan Dragojević saznao potresne detalje o pokojnom DEDI!
Foto: Printscreen

strašno

POSLEDNJI PUT KAD SMO SE VIDELI NIJE MOGAO NI GLAVU DA DIGNE! Dejan Dragojević saznao potresne detalje o pokojnom DEDI!

Rijaliti -

Dejan i David Dragojević neutešni su otkako su saznali da im je umro deda. Dok je jednog brata vest o smrti sačekala u stanu u kom živi sa svojom budućom suprugom, drugi pati pred kamerama u "Zadruzi", zajedno sa svojom lepšom polovinom Dalilom Dragojević.

Takođe, još uvek nije sigurno da li će Dalila i Dejan uspeti da odu na sahranu, koja će biti održana u ponedeljak i 13 sati.

Drvo mudrosti rešilo da Dejana časti besplatnim telefonskim pozivom, jer se, kako je reklo - saoseća u bolu. Dragojević se tako čuo sa ocem Goranom.

"Čuli smo se svaki drugi dan, bio je dobar. Umro je u četvrtak, oko dva, sahrana je u ponedeljak u 13 časova. Pao je pa mu je bilo teško, spasao se, bio je nepokretan. Imao je kancer pankreasa. Čuli smo se u poslednje vreme preko Skajpa samo, a poslednji put kad smo se videli nije mogao ni glavu da digne. Bilo mi je teško, šta da ti kažem, saznao sam preko poruke... Svi vas pozdravljaju, Dalilin babo i majka vas pozdravljaju", prepričao je Goran, a onda još malo proćaskao sa parom.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track