DEVOJKA VLADIMIRA TOMOVIĆA POSLALA PISMO NA RIJALITI ADRESU?! Zove ga LJUBAVI i šalje poljupce, a poručuje mu samo JEDNO
Foto: Sonja Spasić

šokantno

DEVOJKA VLADIMIRA TOMOVIĆA POSLALA PISMO NA RIJALITI ADRESU?! Zove ga LJUBAVI i šalje poljupce, a poručuje mu samo JEDNO

Rijaliti -

Vladimir Tomović ne smiruje se otkako je ušao u aktuelno sezonu "Zadruge". Za razliku od prošlog puta, kada je bio samo sa Stanijom, sada se upuštao u razne avanture, a trenutno privlači ogromnu pažnju kao jedan od članova šok ljubavnog trougla sa Draganom Mitar i čuvenim "gospodinom Tortom".

Međutim, u toku današnjeg dana, kada proslavlja slavu, na rijaliti adresu stiglo mu je pismo od devojke - čemu se malo ko nadao.

Neko vreme svakako se spekulisalo da đetića "napolju neko čeka", ali pismo od te njegove izvesne ljubavi niko nije očekivao. Ovim rečima, uspela je mnoge da baci na razmišljanje:

"Ljubavi, srećna slava! Da u zdravlju i veselju slaviš još dugi niz godina! Ne želim da dužim, svi su dobro, ne brini. Znam koliko ti je teško što danas nisi sa dragim ljudima i porodicom, ali ti si jak. Niko od nas ne bi voleo da te gleda tužnog, provedi dan u miru. Ljubim te puno, dobro znaš sve! Mašina polu-ujna. P.S. Srećna slava i svim zadrugarima koji slave", zaključila je ona.

foto: Printscree

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track