ZOLA OSUO PALJBU PO MARIJI KULIĆ! A tek da čujete kako ga je potencijalna tašta POKLOPILA! Nastao HAOS za crnim stolom!
Foto: Printscreen

smelo

ZOLA OSUO PALJBU PO MARIJI KULIĆ! A tek da čujete kako ga je potencijalna tašta POKLOPILA! Nastao HAOS za crnim stolom!

Rijaliti -

Iako je Vladimir Tomović brzo "počeo da pobeđuje" pošto su zadrugari za crnim stolom krenuli da biraju osobu iz kuće koja ima najveći ego, Lazar Čolić Zola bez pardona ustao je i osuo paljbu po potencijalnoj tašti Mariji.

Što se njega tiče - čim se neko ne slaže sa njenim mišljanjem ona ga napada, a onda je i pobrojao nekolicinu, uključujući njenu ćerku Miljanu, kojoj "govori ružne stvari o njemu", te zbog toga i zaslužuje ovakvu titulu.

"Mislim da je Marija Kulić najveći egoista, osoba koja govori svojoj ćerki ružne stvari o meni. Napada Janjuša, napada Eda da je loš otac... Kada se neko ne slaže sa njenim mišljenjem ona ga napadne i da ne nabrajam sad", izjavio je on, i ne računajući da će mu Kulićka odbrusiti kao iz topa i poklopiti ga.

"Ti si Zola uvek u pravu, svaka ti je kao Njegoševa!" brecnula se Marija.

Međutim, pošto je Vladimir ipak odneo pobedu u "igri" kojom je Veliki šef tokom današnjeg dana "razmrdao" zadrugare, on se svojim cimerima obratio rečima:

"Ne morate da mi se izvinjavate, slobodno recite šta mislite. Meni je otac, dok je bio živ, govorio: 'Ko je koga napravio, ti mene, ili ja tebe?' Uvek sam imao potrebu da se dokažem, što kroz sport, što u školi. Hteo sam da budem neki veliki naučnik, a postao sam propali rijaliti igrač. Ja navodim Pandu i Taru, oni vole da mu ga daju."

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track