DRŽALA MU SVEĆU! Zadrugarka otkrila ŠOKANTNE detalje iz Vladimirovog života: Đetića CELO LETO razvaljivao stranac!
Foto: Printscreen

Razvezala jezik

DRŽALA MU SVEĆU! Zadrugarka otkrila ŠOKANTNE detalje iz Vladimirovog života: Đetića CELO LETO razvaljivao stranac!

Rijaliti -

Odnos Zorice Marković i Vladimira Tomovića iz dana u dan sve je gori, a zadrugari koriste sve prilike da se posvađaju.

Poslednja u nizu svađa rezultirala je žestokim uvredama, a pevačica nije štedela cimera, pa je nakon rasprave otkrila i nekoliko detalja iz njegovog privatnog života. Tako je ispričala da je Vladimir homoseksualac i da je bio u vezi sa strancem.

"Skočio je na mene jer sam mu se suprotstavila. Otkako sam prošle godine Staniji rekla da ne plače zbog Vladimira jer je mlak muškarac, on me ne podnosi. Osim toga, Vladimir i ja smo prošle godine opkladili da njegova veza sa Stanijom neće uspeti kada budu izašli iz rijalitija. Tako je i bilo", pričala je Zorica Mariji Kulić i Lepom Mići.

"Vladimir ne može da mi oprosti jer ne podnosi kada mu se neko suprotstavi. On će meni u svadi da kaže: „Ko te je*e". E pa, ja znam ko mene je*e, prijatelju, ali tebe je razvaljivao stranac čitavo leto, ali ne mogu da kažem ime jer čovek živi ovde", ispričala je Zorica, a Marija se složila s njom.

"Ja znam ime i prezime tog čoveka i to sam nu rekla. On se kao setio da ga poznaje, pa je rekao da taj čovek jeste homoseksualac, ali da nema veze s njim", rekla je Marija.

"Vladimir ne može da podnese da mu se neko suprotstavi, ali znaš koliko me boli ona stvar za to. Počela je da mu se raspada ekipa, a Mina i Vladimir se o svemu dogovaraju rekla je Zorica Mariji, koja se s tim složila.

foto: Printscreen, Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track