ŠUTIRALI SE, ŠAMARALI, GUŠILI! Pobili se Miljana i Zola, pale ogavne PSOVKE, a onda Marija PRETUKLA ćerku (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

Strašno

ŠUTIRALI SE, ŠAMARALI, GUŠILI! Pobili se Miljana i Zola, pale ogavne PSOVKE, a onda Marija PRETUKLA ćerku (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su sinoć imali najintenzivniji sukob dosad, te su nadmašili sve dosadašnje scene koje su priredili pred kamerama rijalitija „Zadruga 3“.

Naime, stvari su eskalirale kada je Miljana napala Zolu zbog toga što je, prema njenim rečima, „glumio ljubav i lagao je“.

Kako su oboje bili pod vidnim uticajem pića, došlo je do toga da padnu sa kreveta na pod, te je Kulićeva počela da šamara i udara Čolića čim stigne, dok je on njoj uzvraćao udarcima nogom po celom telu.

foto: Pritnscreen

- Ološu! Hohštapleru! Nemoj da me udaraš nogama u stomak! Zbog tebe sam išla na kiretažu! Jesam li zaslužila da me ovako biješ! – zapomagala je Nišlijka dok joj je nekadašnji emotivni partner ponavljao da će „dobiti još jače i više“.

Obezbeđenje je uspelo naposletku da ih razdvoji, ali ne i da zaustavi svađu u kojoj je Miljana psovala Zoli majku i nazivala je klošarkom.

- Tebe otac udara pesnicama u glavu, pa ti se izvinjava. Ja sam bio svedok toga. To je samo mali deo onoga što znam – podrugljivim tonom joj je uzvratio Čolić, insinuirajući da se njena majka bavi najstarijim zanatom, te da za svoje usluge uzima 20 evra.

- J*baću ti mamu kad izađemo, jesi li svestan toga? J*bem li ti mamicu u p*čku, odvratnu - pričala je Milana.

- J*bem ti ja tvoju - urlao je Zola.

- J*baće je napolju, dok sam ja ovde, i u usta i ovde - govorila je Miljana.

foto: Pritnscreen

- Ja sam ti svrš*vao i u š*pak i u usta. Mrš klošarko, nek te tata udara u glavu - uzvratio je Zola. - Mrš, mamu ti j*bem k*rvinu - nastavila je Kulićeva. - Mama ti je najveća j*bačica, zato te je tata ostavio - pričala je Marija Zoli.

- Kako je kad te neko j*be za 20 evra, a ti moraš da se udaš? - uzvratio je Zola. - Mamu ti j*bu u d*pe pred tobom, mama ti je k*rva, šugljo - urlala je Kulićka.

Kada je Kulićeva konačno napustila izolaciju i požalila se majci na scenu koja se dogodila, Marija joj je udarila nekoliko šamara.

- Još više je trebalo da te bije! Trebalo je da te ubije i da pod briše sa tobom kad si mu otišla u izolaciju! - urlala je ona na ćerku.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track