Najnovije vesti

OSTAVITE NAS NEBITNE DA ŽIVIMO SKROMNO! Dalili pukao film, direktno se obratila PRODUKCIJI! OBRT!
Foto: Printscreen

javno se obratila

OSTAVITE NAS NEBITNE DA ŽIVIMO SKROMNO! Dalili pukao film, direktno se obratila PRODUKCIJI! OBRT!

Rijaliti

Nakon diskvalifikacije, mediji, a i zadrugari i dalje bruje o Dalili i Dejanu Dragojević. Neki od bivših zadrugara su oštro osudili njihove cimere koji su preturali po stvarima Dragojevića, koje su ostale za njima na imanju, a i one koji su se iste sekunde nakon što su saznali za njihovu diskvalifikaciju, počeli da se otimaju za njihov krevet.

Mnogi zadrugari su komentarisali brak Dragojevića u negativnom kontekstu. Takođe, isticali su da su njih dvoje povredili Davida Dragojevića, Anu Korać i ostatak njihove porodice.

foto: Printscreen

Dalila je rešila da stane na put ovim spekulacijama te se noći oglasila na svom Instagram profilu gde je poslala poruku produkciji.

"Ostavite nas nebitne i male ljude da živimo skromno. Pokrali nas pijuni, dobili kaznu od produkcije, uvredili i povredili mnoge, najveća negativa rijalitija, sve najgore o našem braku, sve najgore o nama, samo mi vređali, a nas niko. Produkcijo, mi vas volimo, ali dajte barem malo pravde sada kada smo napolju i kada vidimo sve", napisala je Dalila.

foto: Printscreen

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...